- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Per Degaton
tag
válasz
cyberkind #123039 üzenetére
Állítólag és remélhetőleg az Avalanche Software csinálja és nem a Rocksteady. Ők nem összekeverendőek az Avalanche Studios-szal, akik a Just Cause-okat csinálták.
-
Per Degaton
tag
Sziasztok!
Itt a nagy maffiázás közben megosztanék egy kis store tapasztalatot, méghozzá elég
negatívat a Macgamestore oldalról.Múlt vasárnap délelőtt (október 2-án) befejeztem a Bioshock Infinite alapjátékot és megjött a kedvem a DLC-ihez.
Felnéztem az istheranydeal.com-ra (ami az elvileg megbízható kulcsboltokat listázza) és ami a Macgamestore-t dobta legolcsóbbként a season pass-ra, mindössze 5 dollárért.
Gondoltam ennyit megér és miután utánanéztem reddit gamedeals-en, hogy steam kulcsot adnak ami jó win-re is, illetve megnéztem ezt és a testvértopikot itt és ezekben sem írtatok semmi szörnyűséget a bolttal kapcsolatban megvettem az SP-t.Na a kódot azóta sem kaptam meg
Az oldal My Games részlegén "Processing Purchase, Check Back Later" üzenet van azóta is, a konkrét rendelés oldalán pedig először "Processing" volt, néhány nap után pedig "Being reviewed"-ra váltott és azóta is az virít ott, a kulcs meg sehol.
Kedden írtam egy support ticket-et nekik (amire elvileg max 48 órán belül válaszolnak), de mivel nulla válasz érkezett pénteken megint rájuk írtam, de azóta sem történt semmi.
Azt még valamennyire megérteném, hogyha beragadt a rendszerük vagy ilyesmi és emiatt akadt el, de hogy a support ticket-re se válaszolnak meg fel sem veszik velem a kapcsolatot több mint egy hétig az egyszerűen felháborító!
Nem egy nagy összegről van szó, de pont azért vettem elvileg megbízható oldalról és nem szürkeboltból, hogy mihamarabb játszani tudjak vele, erre tessék...
Csak azért írtam ezt le, hogy szerintem óvastosan vásároljatok itt bármit is, ha az én ügyem például meg is fog oldódni valamikor, az tuti, hogy többet nem veszek tőlük semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Időjárás topik
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- ÚL Lenovo Laptop ALKARÉSZEK legolcsóbban.
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Samsung Z Fold6 12/256GB, Újszerű állapot, Független, Garanciával!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Pro M1 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest