Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zazie2
csendes tag
Sziasztok!
Én Epson SX410-be önreszetelős patronokat használok egy éve!
Az eladó teljesen korrekt,megbízható!
A patronokat már többször töltöttem,tökéletesen működnek!
Az eladó hirdetési [link] -je! -
randras
veterán
Najó, most lett elegem. Hogy kell rákeresni erre az utántölthető szettre pl. eBay-en?
-
randras
veterán
Helló,
megint én, SX125. Kifogyott - most a piros, úgy, hogy nem is nyomtattam pirosat - és nem tudok nyomtatni feketét! Nem tudok valami csinálni vele?
1) a piros patronban hallom, hogy lötyög a tinta ha rázom
2) zsír csurig van a fekete, ezért annyira nem értem, miért nem tudok nyomtatni feketén... -
Zazie2
csendes tag
Sziasztok!
Én ezt használom!
[link] -
Thrawnad
senior tag
válasz
LallerHUN #3793 üzenetére
Ha képet ritkán akkor mehet az utángyártott.
De ha tényleg nagy mennyiséget nyomtatsz, másolsz akkor önresetelős tölthető patronokat javaslok.
Thrawnad -
LallerHUN
tag
Sziasztok!
Van egy Epson Stylus Sx130-as nyomtatóm és épp patron vásárlás előtt állok. Azt szeretném kérdezni, hogy után gyártottat vagy eredeti patront vegyek bele. Mert az áruk eléggé eltérő. Azt szeretném még kérdezni, hogy okozhat-e bármiféle károsodást ha esetleg nem gyári patront tesz bele az ember?
Előre is köszönöm!
Laci
-
Fényhozó
tag
-
-
atala
Topikgazda
válasz
Thrawnad #3783 üzenetére
Emlékszem még arra az időkre amikor kifurt lyukon keresztül töltöttem a patront. Tele ment kosszal, a nem jó dugózás miatt magátol is szivárgott a tinta.
Aztán egy ideig alulról töltöttem a szivacson keresztül. Negyede sem ment bele, az is egy óráig tartott míg belecsepegtettem.
Mit meg nem tesz az ember.... -
Thrawnad
senior tag
-
Fényhozó
tag
Sziasztok!
Egy kis információt szeretnék kérni. Epson eredeti patront (T1281) után lehet tölteni valahogy? A tetején ugyanis nincs lyukacska, ahová a fecskendőt dughatnám.
Előre is köszönöm az infót.
Üdv
-
H0bi
tag
Sziasztok Epson S20-nál, hogy tudom megnézni mennyi festék van még a patronba, win7 alatt?
-
norbi0604
aktív tag
Ez a fajta csíkozás mitől lehet? utángyártott patron okozhat ilyet? már 2x ki lett tisztítva a nyomtatófej (fúvóka) szoftveresen. Esetleg fizikai tisztítás kellene?:d
-
Thrawnad
senior tag
-
Drunky
csendes tag
Üdv!
Vettem nemrég egy stylus sx130-ast, adtak hozzá patrontokat egy szines képet nyomtattam tesztelés céljából többi mind fekete volt. Aztán kifogyott a fekete (de közben a szoftver szerint a szinesekből is fogyóban volt a tinta) kicseréltem utángyártottra (ezPrint Utángyártott C13T12814010 black fekete, ami kicsit más alakú is...) nyomtattam vele keveset, minden rendben volt, (bár nyomtattam elég rossz minőségű szöveget is amit nagyon lassan nyomtatott mintha kép lenne, de csak pár oldalt) aztán pár napig nem használtam és utána kis visszintes csíkokat kihagyott, lefuttattam fejtisztítást és jobb lett, de nem volt az igazi (közben fogyott a tinta a szoftver szerint), aztán lefuttattam megint még jobbnak tűnt, de harmadszorra már kifogyott a tintám a ciánból és nem enged nyomtatni..., amit nem értek, hogy miért fogyott ki ha nem is használtam... de oké nem érdekelne ha tudnék nyomtatni feketével... de nem... Van erre valami megoldás, hogy ne kelljen szines patronokat vennem, hogyha én csak a feketét akarom használni?(vagy ha kell is venni ne foggyon ki miközben én csak feketével nyomatok...) és vajon megjavul a fekete nyomtatásnak a minősége ha még párszor lefuttatom a fejtisztitást?
köszi
-
Hiroshi87
csendes tag
Egyszerre cseréltem le mind a 4-et. Elsőre fel is ismerte, viszont ahogy egy fúvóka tesztet akartam indítani akkor jött rá, hogy mégsem ismeri fel. Egyébként ezek sima utángyártott patronok, nem után tölthetőek, elvileg ilyenkor csak a patron kódja fontos, nem? (T0711-14)
Tudtommal csak az után tölthető és CISS rendszerű patronoknál fontos a chip verzió száma az auto reset miatt.Mivel ez a sárga eléggé beszáradt, valamilyen szerrel lehet tisztítani? Neten láttam fent hasonlóakat, igaz azok után tölthető patronok mellett használhatóak, de valahogy nem lehet ebből csöppenteni a "gépbe"?
-
Hiroshi87
csendes tag
Ezek sima utángyártott patronok, lehet őket resetelni? plusz a másik dolog, hogy eddig 3 szett patron volt benne, és mindegyiknél ezt csinálta sajnos.
A sajátomba már tinta ellátó rendszert vettem ott egy gombnyomásra lehet resetelni őket, de addig ajánlani sem merem, hogy esetleg vegyen olyat a tulaja, míg ki nem derül mi lehet pontosan a baja.
-
norbi0604
aktív tag
Epson DX 4450 utángyártott tintapatronokkal csíkozva nyomtat, nyomtatófej már ki lettt tisztítva (szoftveresen), esetleg még egy tisztiítás kellhet neki?
-
Hiroshi87
csendes tag
Üdv.: Ma hozzám került egy Epson Stylus SX200-as multifunkciós nyomtató. Nem volt sárga szín a nyomtatásában, gondoltam kicsit beszáradt, lefuttattam pár fejtisztítást, szépen javulni is kezdett, mire kiírta, hogy nem felismerhetőek a patronok (zsír új volt mind a 4) kiszedtem párszor, ugyan az, a színeseket nem ismerte fel. Hazarohantam az enyémekért, mivel nekem is ugyan ezek a patronok járnak bele, fel is ismerte, nyomtatnék egy teszt oldalt, majd ismét kiírja, hogy ezúttal a bordó, ami nem felismerhető. Ezután hiába cserélgettem a patronokat, ugyan ez volt. Otthon semmi baj nem volt a bordóval sem. Valami tipp?
-
kolbi888
csendes tag
Sziasztok! Csatlakozom Sándor72-höz, ugyanez a hibám ugyanezzel a nyomtatóval (sx110). Mivel úgy hallottam hogy a scanner léptetőmotorját kellene cserélni (és az drága) ezért arra gondoltam hogy az egész scanner részt ki kellene venni, hogy legalább nyomtatónak használható legyen. Ez megoldható valahogy? Előre is köszönöm segítségeteket!
-
Epiph
tag
sx210 beszáradásra van valami jó 5lete valakinek (persze nyomtatócserén kivűl
) csak a fekete az ami nem akar jó lenni a többin segített a fejtisztítás. A fekete csikoz nagyon, már a 2. fekete patron végefelé járok és egy ideig javult aztán abbamaradt.... köszi a válaszokat!
-
sándor72
csendes tag
Üdv mindenkinek Én is bele futottam az epson 110.hibájába,Nekem a fény csuszka elindul és átmegy a másik oldalra és ott el akad majd elkezd kerregni majd meg áll .Utánna vész villogásba kezd.A nyomtató az működne mert a kocsi szaladgál ide oda.Ha tudna valaki egy programot erre a hibára,annak nagyon meg örülnék
-
szaszapi
őstag
Nekem is elkezdett csíkozni a nyomtató.Többszöri fejtisztítás sem segít.Ahol csíkoz ott a fekete kék színű!Mitől van ez?
-
atala
Topikgazda
Azt se felejtsük el, hogy nagyon nem mindegy, hogy egy tinta mennyire van megszűrve. Nem tudom biztosra, de szerintem nem véletlenül van árkülönbség az epson L100, 200-hoz való tinta, és az L800-hoz való tinta között. Míg az L200-hoz nettó 1260 Ft/70ml az ára a nagykerben, addig az L800-hoz 2100 Ft./70ml. Az L200 4 pl-es fúvókát használ, az L800-as meg 1,5 pl-est.
Ezért is fordulhat elő, hogy egy 1 pl-es fúvókás nyomtatófej eldugul a rossz minőségű tintától.
Új hozzászólás Aktív témák
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest