Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
vadasz70
aktív tag
válasz
szaszapi
üzenetére
szia! nekem a sok fejtisztítástól telt meg való szinűleg mert el volt dugulva a fej azzal kinlódtam,És ez még akkor dugult el mikor utángyártott patront használtam de csak a fekete tintám, csak a nyomtató nem bírja a sok tisztítást ezt kellene nullázni nem nagyon akarnám eldobni a nyomtatót mert fillérekből tudok nyomtatni olcsón tudok tintát venni hozzá és ön resetelő patronok vannak mikor kiveszem és vissza teszem akkor resetel. én már nem kinlódok azzal a kézi resetelővel az is megvan, de ez sokkal jobb,és ezeket a patronokat sokkal jobb tölteni nincs úgy agyon kamrázva nem jön vissza festék még kesztyűt sem kell vennem pillanatok alatt megtöltöm úgy hogy én nem aggódok hogy hányszor kell fejet tisztítanom csak így meg ez a probléma hogy megtelt ez a fránya hulladék gyűjtő. üdv
-
epzon
őstag
válasz
szaszapi
üzenetére
Az SPS printing solution gyakorlatilag ezzel foglalkozik, keresd őket ha komolyabban érdekel a téma.
Mivel az Epsonok hideg nyomtatási eljárással nyomtatnak, ezért gyakorlatilag bármit kinyomnak, amit beleltölt az ember. A fejet a rossz minőségű tinta teheti tönkre, az hogy ez most patronos vagy "hordós" rendszeren keresztül kerül bele, az már tökmindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- OLED monitor topic
- Projektor topic
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Samsung UE55TU7102KXXH 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

atala