Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
randras
veterán
Najó, most lett elegem. Hogy kell rákeresni erre az utántölthető szettre pl. eBay-en?
-
randras
veterán
Helló,
megint én, SX125. Kifogyott - most a piros, úgy, hogy nem is nyomtattam pirosat - és nem tudok nyomtatni feketét! Nem tudok valami csinálni vele?
1) a piros patronban hallom, hogy lötyög a tinta ha rázom
2) zsír csurig van a fekete, ezért annyira nem értem, miért nem tudok nyomtatni feketén... -
randras
veterán
Helló!
Adott egy Epson SX125, utángyártott patronokkal. Egyszer tök normálisan nyomtat feketét is, egyszer pedig olyan undorító csíkosan, hogy át kell mentenem mindent sötétkékbe, mert olvashatatlan. (Színek mindig jók)!
Mi okozhat ilyet?
-
randras
veterán
Helló!
Létezik, hogy majd maxon lévő fekete patronnal, de a CMY közül üres (felkiáltójeles) sárga patronnal nem tudok feketében nyomtatni?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest