Hirdetés
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Pajac: Átlátszó fém
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.attis
őstag
válasz
F_Zolee #5050 üzenetére
sx230. Nekem egyszer egy fél órán keresztül szar volt, beszáradás miatt. Legalább 8-szor futtattam a tisztítást, mire jó lett. Ami a legszebb az egészben, hogy a gyári, nyomtatóval vásárolt patronokkal volt ilyen. Azóta mindig utángyártottat vettem, egyszer sem fordult elő.
Ha sikerül helyrehoznod, hetente legalább 1-2 színes képet, nyomtatványt csinálj vele, nekem ez jött be. Azóta sosem volt ilyen gondom. -
Csilla75
csendes tag
válasz
F_Zolee #2496 üzenetére
Köszi a megértést!Egyébként nagyon örültem neki mikor megvettem alig vártam, hogy kipróbálhassam.Hát így jártam, pont én fogtam ki azt az 1 hibás darabot( ha csak- jobbik esetben -1 db van belőle) kicsit el ment tőle a kedvem.Annak viszont örülök, hogy a többieké jól működik.Szép napot mindenkinek.Üdv.
-
Feripapi
csendes tag
válasz
F_Zolee #2490 üzenetére
Ha csíkosan nyomtat, akkor a nyomtatófej nincs rendesen feltöltve, némelyik fúvóka nem kap tintát vagy eldugult. A hibát meg kell szüntetni. (olvass vissza, hogy milyen módszerrel?)
Egy a lényeg : Amíg a fúvókaellenőrző mintázat nem tökéletes, addig nem nyomtatunk semmit, főleg fényképet nem! -
lamiki
senior tag
válasz
F_Zolee #2478 üzenetére
Nekem még V5.0-ás patronok vannak benne, a gyári hozzáadott driver van felrakva, és nem engedem frissíteni neki a drivert semmiképpen. Nem cserélgetem benne a patronokat, hanem a működőt töltöm meg pár Ft-os költséggel, ennyi.
Újabb patronokkal nem próbáltam, és nem is fogom amíg a régi működik tökéletesen. Sokan elkövetik azt a hibát, hogy a legújabb drivert rakják fel, onnantól jönnek a gondok, azután már csak a legújabb patronokat fogadja el, vagy még azt sem. Próbálgatni kell melyik márkát fogadja el, jobbat nem tudok mondani, lehet valamelyiket elfogadja. -
F_Zolee
nagyúr
válasz
F_Zolee #2478 üzenetére
Olvasgattam a fórumot mivel nem tolongtok. Valakinél a Qprint márka bejött. Na meg azt is láttam, hogy a legfrissebb driver miatt van ez a jelenség.
Hát én is pont azt tettem fel, vagyis a gyári lemezen találhatónál frissebbet, mert nem volt kedvem előkotorni a lemezt.
Akkor most jöhet egy kis vadászat, hogy hol találok olyan patronokat. Nincs kedvem 9k-t adni eredeti patronokért.
-
lamiki
senior tag
válasz
F_Zolee #1053 üzenetére
A gyárit nem lehet keverni az után gyártottal, mert a chipet letiltja a nyomtató, és dobhatod ki a patront, nem fogja felismerni többet..
Ki kell cserélni az összest egyszerre után gyártottra, és ezután cserélhetsz később egyesével, használhatsz más márkájú patront is, ami V5.0 V5.1 vagy újabb verziójú, ill. ha 2009. március vagy május után gyártották (a kettő közül valamelyik) akkor meg van az esélye , hogy csak a V6.0-ás patron jó a nyomtatódhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star TSP-100 POS / Blokk nyomtató
- Canon Pixma TS705A (3109C026) WIFI, tintasugaras egyfunkciós használt nyomtató
- Eredeti toner felvásárlás!
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon! 500.000 Ft egyben az egész 18 mill. helyett
- Hibátlan nyugta és blokk nyomtató USB-s Android iOS Win Linux Mac kompatibilis eladó olcsón
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest