Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrawnad
senior tag
válasz
Phyllobates
üzenetére
Olyan nem létezik.
Legalábbis amit eddig láttam mind kamu volt.Thrawnad
-
Jarod1
veterán
hoppá találtam epson cuccot az androidon, wifin keresztül kommunikál karbantartás patron állapot és free
-
Thrawnad
senior tag
válasz
Phyllobates
üzenetére
Az új szinenként cserélhető nyomtatók mind ilyenek. Csak akkor nyomtat ha minden patron megvan, és nem üres!
Vegyél tölthető patront azzal sokkal olcsóbb!Thrawnad
-
gatto_
senior tag
válasz
Phyllobates
üzenetére
Akkor egy olcsó lézert kellett volna venni.
Hátha valaki más segít, de szerintem csak ez a járható út. -
gatto_
senior tag
válasz
Phyllobates
üzenetére
Veszel bele színes patront és menni fog. Más megoldás nem nagyon van.
-
Phyllobates
csendes tag
Szép estét!

Nekem csupán annyi kérdésem lenne, hogy azzal mit lehet kezdeni, ha csak fekete patronom van, és a kedves nyomtató meg sem akar mozdulni?

Azt hagyjuk, hogy váltsak át a csak feketével való nyomtatás kijelöléséhez, mivel nem oldja meg a problémát.
Előre is köszi! -
Kpierre
csendes tag
Sziasztok!
Aki Epson L200-as nyomtatót használ meg tudná nekem mondani, hogy az eredeti tintával nyomtatott lap mennyire "vízálló", vagyis ha a kinyomtatott lapot víz éri akkor elmosódik-e rajta a tinta.
-
Krisz79
őstag
válasz
Thrawnad
üzenetére
Sziasztok.
Mint irtam ár kb 1hónapja,hogy majdnem beszáradt a feketém.
Sikerült kitisztitani.
Már vagy 8-10 (de lehet,hogy több is.) fejtisztitáson túl vagyok és még mindig csikozva nyomtatja a feketét.
Van-e erre valamilyen tipp ,hogy ismét tökéletessen használható legyen?
Köszönöm.
K. -
goodwill
tag
hy,
Epson sx110 nyomtató bal oldalon darál valamit, és hiába a lap és a ptron, mindkettő villog. kb 3 hónapja nem tudom használni, pedig lassan indulnak a munkáim és kellene.
valaki javít itt ilyet?big thx
(mielőtt kukába vágom ezt a hulladékot...)

-
bla65
csendes tag
Sziasztok!Van egy EpsonBx300F nyomtatóm.A patrontartót mozgató szíj elszakadt.Meg tudná mondani valaki,hogy hol lehet ilyet beszerezni?
-
Robee90
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Epson DX4000-es nyomtatóm és resetter programot keresek hozzá. Pillanatnyilag a nyomtató része használhatatlan. Ehhez keresek egy használható szoftvert mint pl Wic reset, ha lehet nem fizetőset.
Köszike! -
Thrawnad
senior tag
válasz
v.attis
üzenetére
Majdnem mindenhez olcsóbb, mert az UGY patronból is csak annyit nyomtatsz el amennyi a gyáriban van.
VISZONT!
Létezik tölthető patron. Azzal nem kell csővel stb vacakolni.
Igaz töltögetni kell.
Nekem is az van.
Keress vissza a nevemre. Egyszer kiszámoltam egy könyvet
Thrawnad
-
v.attis
őstag
Sziasztok!
Epson stylus SX230-hoz használ valaki CISS rendszert? Vélemény érdekelne. Milyen minőségben nyomtat vele? Fotók milyenek? Mennyire gazdaságos az utángyártott patronokhoz képest? Kell-e chip reset, vagy ilyesmi a használatához? -
HIJ
őstag
Ja hát akkor nem nagyon éri meg kockáztatni...
Egyébként van ezzel típussal valakinek tapasztalata?
-
HIJ
őstag
Sziasztok!
Tervezek egy ilyen külső tartályos Epsont venni. Tudja valaki, hogy ezekbe csak az eredeti Epson tintát érdemes tölteni, vagy jó bele az utángyártottan kapható Epson vagy Canon tinta is? A Canont csak azért kérdem, mert eddig az volt és marad egy csomó ilyen tintám...

-
-
-
klac
aktív tag
válasz
Fuser és Tsa
üzenetére
Ezt nézd meg, és a lap alján találod az E02 hibakódot is.
Ez pedig a kézikönyv. -
Thrawnad
senior tag
válasz
Fuser és Tsa
üzenetére
Az E008 ra ezt dobja a Google:
http://www.fixya.com/support/t14653034-message_e008_epson_m2000d
Thrawnad
-
Sziasztok, Aculaser M2000D-vel lenne problémám.
2 db van, most egyszerre zajdult meg mindkettő.
Az Epson Status Monitor szerint az egyik E008 hibakódot ír, a másik E002-t.
Van valami ötlete valakinek, hogy mi lehet a nyűgjük?
A hibajelző LED együtt villog a status LEDdel.
(Újraindítgatásokon, hasonlókon túl vagyok.)
Esetleg a hibakódokat hol találom meg?
Összességében 1 db robbantott ábrát találtam, de azzal még nem megyek semmire. -
SPF
senior tag
Sziasztok,
epson stylus sx125-ös nyomtatóm van, többször is volt már benne utángyártott patron. Ma nyomtatnom kellett, sikerült is kb. 15 oldalt, majd kiírta, hogy: "A tintapatronok nem ismerhetőek fel". Konkrétan a feketére. Volt itthon másik, így kicseréltem, hogy folytassam a nyomtatást. Ezután viszont a sárgára is kiírta ugyanezt (szinte tele van). Az viszont nincs itthon másik.
Csinált már valakinek ilyet? Mi a megoldás?
-
Taki-
csendes tag
Sziasztok!
Epson DX 7450, vagy SX 200, 205-ről bontott, vagy azzal kompatibilis scanner nincs valakinél elfekvőben? Külön nem találtam sehol, egyben meg nem veszek meg azért nyomtatót, ha valakinél akad ilyen fejhibás, vagy kábelhibás gép, a felső részére vevő lennék.
Üdv. -
zoix38
csendes tag
Sziasztok!
DX4400-as nyomtatóm van.A sárga szint nem nyomtatja.A patronom tele van.A patronból kicseréltem a sárgát tisztitó folyadékra igy is jó párszor megpróbáltam de semmi reakcioCsináltam fejtisztitást is többször de semmi.A fúvoka ellenörzö nyomtatáson egy "csepp" sem jelenik meg.Lehet hogy innentől már csak fekete-fehér nyomtató? -
klac
aktív tag
válasz
horrortown
üzenetére
Ez a fizetős, ez meg az ingyenes változat volt amíg elérhető volt. Most próbálkozhatsz ezek közül is.
Egyben válasz a #4743 hozzászólásra is !
-
atala
Topikgazda
válasz
Thrawnad
üzenetére
Én is tölthetőt vettem, igaz nekem canon van. Egy bajom van vele, hogy nem lehet megtölteni teljesen, mert még félig sincs, elkezd kijönni a festék a levegőztető nyíláson. Úgy tudom megtölteni, hogy injekciós tűt húzok a festék tubusra, és azzal töltöm. valószínűleg a levegő miatt nem lehet a tubussal megtölteni, mert nem tud hol kijönni a levegő.
Ezeket lehet tölteni úgy, hogy bent van a nyomtatóban? Félek, ha kihúzom a töltő nyílás dugóját, akkor a fejen keresztül elkezd kifolyni a festék.
-
Thrawnad
senior tag
Én is tölthetőt használok, meg vagyok vele elégedve.
Thrawnad
-
kaszas19
senior tag
Sziasztok.
Van nekem egy Epson sx215-tös nyomtatóm.
Az lenne a kérdésem hogy miként tudnám ki kapcsolni a tintaszint figyelést? vagy nincs rá esélyem? -
Thrawnad
senior tag
válasz
horrortown
üzenetére
Olvass vissza.
Elég régóta nem egyen ketten használjuk
-
Arlekim
aktív tag
Végül vettem egy RX520-as, beszáradt fejjel. Fecskendő, desztilált víz, és egész szépen kitisztult, de kissé még csíkos volt a nyomat. Újra átpréseltem 10-10ml vizet a fejen, majd vissza a gépbe, de semmi. Üres lapot nyom, mint az elején, gondolom elszállt a fej, csak tudnám mitől...
Nem tud valaki olyan helyet ahol nyomtatófejet áulnak? -
Pizzu
aktív tag
válasz
horrortown
üzenetére
én is kerestem de nem találtam
-
horrortown
csendes tag
Még egy kérdés:
Epson dx4450 nyomtatóm van. Már régóta keresek hozzá olyan programot, amivel a waste ink tartály számlálója nullázható, de még nem találtam ( SSC-ben nincs sajnos).
Valaki talált ilyen progit, akinek ilyen nyomtatója van? -
horrortown
csendes tag
Sziasztok!
Valaki vett már ilyet?
[link]Most gondolkodom egy ilyen megvételén, közelben van a bolt

-
Arlekim
aktív tag
Sziasztok!
Most tudnék venni egy kicsit hibás epson bx300f mf-nyomit, ami szellemképes nyomtatást produkál, valószínűleg fejmozgató bordásszíj gond miatt.
Valakinek van ilyen irányú tapasztalata? Érdemes megvennem?
Kb negyed áron az enyém lehet, de vajon meg tudom javítani házilag? -
Krisz79
őstag
Esetleg létezik valamiféle videó a fejtisztitásról?
sx 105
Már csak a fekete szin nem szuperál...
De az viszont semmit nem is nyom.#4731) Thrawnad :nem teljessen érthető amit irsz. Pl: simánszki-az mi? stb...
-
0xmilan
addikt
Adott egy SX130-as nyomtató. Nem ismerem a pontos körülményeket, de elvileg ki lett nyomtatva vele egy dokumentum, ami nem lett elmentve, vagyis már nincs meg.
Tudnak ezek valamiféle újranyomtatást vagy van valamilyen belső memóriájuk, amiből elő lehetne szedni a kérdéses dokumentumot? -
Pizzu
aktív tag
érdekes hogy a dx7400 ugyanazokkal a szervizlap nyomtatásokkal nem így volt
mellesleg még az is bosszantó, hogy nem lehet szkennelni ha kifogy a tinta
ezt kb ahhoz tudnám hasonlítani mintha kifogyna az ablaktörlő folyadék és letiltana az autó
hát engem ne korlátozzanak ha tintát se lehet kapni a környéken....
ahogy írtam 2 utcára van a központi szerviz majd közlik nem lehet náluk kapni
ezzel nem tudok mit kezdeni inkább veszek 4 hónap után másik nyomitTud esetleg valaki olyan márkát amibe lehet rakni DuraBrite tintát...?
-
Pizzu
aktív tag
-
-
Krisz79
őstag
Sziasztok!
A problémám a következő.
kb 3-4 hónapot nem használtam Epson Sx105 nyomtatóm.
Szerettem volna nyomtatni, mikor bekapcsoltam üresnek mutatta a feketét.
Ezt kicseréltem.
Mind a 4 szin 3/4 felett van.
Volt fejtisztitás (3szor is),de a tesztábrán sajna csak sárga és piros szint nyomtatott.A másik felén feketét abszolút nem.
Fénymásolásnál is pirosba fénymásolt.
Kérdésem,hogy mit lehet még tenni ilyenkor?
Félő ,hogy beszáradt? -
TA68
őstag
válasz
RunTimeError
üzenetére
Nem a nyomtatás, hanem a fejtisztítás eszi meg a patront.
-
Thrawnad
senior tag
válasz
RunTimeError
üzenetére
Pedig kifogyott

Az UGY patronban sokkal több festék van mint a gyáriban, teljesen feleslegesen, ugyanis csak annyit használ el a nyomtató amennyi a gyáriban is van.
Sokat akasrsz majd nyomtatni vele? -
RunTimeError
tag
válasz
Nagya21
üzenetére
Alul lyukas, felül szabadon van. Nem tömíti el semmi. Próbáltam már mindenhogy cserélni, de sehogy se jó. Azóta elkezdett nyomtatni, de rettenet csíkosan. Most pedig csináltam 2 fejtisztítást egymás után, és ezután meg azt mondja üres a patron és cseréljem ki. Pedig a patron majdhogynem tele van, ha kiveszem és meglötyögtettem is lehet hallani. Kezd az idegeimre menni... Feleslegesen nem veszek bele új patront..
-
otrivin
csendes tag
helló azzal a kérdéssel fordulok hozzátok hogy tegnap kaptam 1 epson sx218 as nyomtatót és 3 hónapig állt elvileg mikor lerakták semmi baja nem vol. De most feltelepítettem a cd és elkeztem vele nyomtatni a kép nagyrészt sárga volt tiszta volt de nagyon sárágás aztán a patront megtöröltem utánna kékes lett a kép.Gépen csináltam fejtisztitást de ne mért semmit.Mit mit csináljak h jó legyen ? Nekem még sose volt ilyen nyomtatóm és van alul a patronon1 kis leragasztot rész amit ki kell szurni mert ott jön ki a festék csak én azt kiszurtam és utánna néztem meg hogy van 1 kis pöcök amit ha rakom bele a patront automatikusan kiszurja ez befolyásol valamit ? Előre is köszi a segítséget
-
a2d2
addikt
Ha bontod akkor maga a fej, a hozzá tartozó elektronika és szalagkábelek engem is érdekelnének.
Valaki itt írta régebben hogy megoldás lehet a fejtísztításra ha az egész fejegységet feltöltjük ablaktisztítóval. Na ez nálam túl jól sikerült, zárlatos lett az elektronika alatta

-
Pizzu
aktív tag
volt szerviz manuál, de nem kronológiai sorrendben volt
megyek sorrendben majd nézem a képeket és eltűnt onnan a patron tartó...
nem ér annyit a nyomtató mint amennyit pöcsölök vele
a canon meg nem is ennyire túlbonyolított
de arról ne is beszéljek nem tudok szkennelni se ha kiürült a patron
az új nyomtatóba meg fél napig tartott patront vennem mert eredetit akartamde mi több 2 utcára van az epson szerviz és ők újpesti címet adtak, ott vegyek
ezt már nem kommentelem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon ImagePROGRAF TM-200 és Canon iPF670 PLOTTEREK (A/1 Plakátnyomtatók)
- Bontatlan Brother HL-L6250DN lézernyomtató eladó
- TSC TTP-244 PRO 203 dpi USB,RS-232 Címkenyomtató
- Canon PG-545XL Black eredeti tintapatronok (BS8286B001AA) - 2db
- 5 db Konica Minolta bizhub A3 Színes MFP Nyomtató Csomag 1db C258 / 2db C224 / 2db C220
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Azért köszi!