Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- skoda12: Webshopos átverések
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
motlinger1
csendes tag
válasz
DopeBob #9409 üzenetére
Nagyon köszi srácok a válaszokat, a guglizást már napok- mit napok?! hetek - óta csinálom.
Az xmbc-t egy ismerős javaslatára próbáltam, az xp alá rakható verziót néztem és az határozottan nem megy.
Közben én is a win xp media center -re fókuszálok, teszek ezzel egy próbát. De a javaslatotokra nekiugrom mégegyszer az xmbc-nek (asszem a linuxosból létezik olyan változat, hogy bootolható cd és felrak mindent, még a linuxot sem kell). Megnézem még a LinuxMCE-t is, aztán ha egynél több is használható (én már annak is örülnék, ha lenne egy, amit tisztességesen lehetne használni), akkor majd válogatok jól
Igazából remélem, hogy létezik működő program, mert win+1 (vlc, vagy mplayer, vagy powerdvd) simán megy. Akkor létezzen már egy win-nél kisebb és kisebb erőforrásigényű keretprogram/op. rndsz. + célprogarmok.
Kösz még1x.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest