- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GerykO
aktív tag
Téged szoktalak néha az Atom klubban látni?
Csak mert ott úgy nézett ki, mintha értenél a linuxhoz.
Mint említettem nem ellened, hanem az adott hozzászólás nem pártatlanságára akartam reflektálni a hozzászólásommal. Bár amint látom a szövegértés néha nehéz némely embereknek -akinek nem inge, nem hordja másét.
Csak hogy említsek néhány dolgot, amit az általam LINKelt topikban fel lehetne fedezni, ha venné(d) az ember a fáradtságot, és rákattintana a linkre -bár ezek szerint már ez is nehéz feladat.Ja ez erre volt a válasz, illetve erre.
Aztán lehet ilyet is olvasni a topikban. A kis "sz@r" teljesítményéről egy, két, három infó. Ajánlom a hozzászólás dátumát is meglesni, hogy beláthasd, nem ma került oda.
Akkor egy, két logout írás kedvcsinálónak azoknak, akiknek a kedvét el akarta(d) venni a hozzászólás(od).
A képminőségről, ha valaki lusta lenne visszaolvasni.Tehát még mielőtt elsütnéd az AMD fanboy kártyád, szeretném leszögezni, hogy nem vagyok egy cég fanboy-a sem!
Ellenben mindig a jobb termékeket favorizálom, ebben az esetben HTPC célokra messzemenőkig a Brazos a legjobb platform, és mára kiforrta magát szoftveresen is, és jön a durvítás az E450 személyében, elég jó kis energiagazdálkodást kap a low-cost/budget kategória is.
Szoftveres témában is még egy kis gondolatébresztő azoknak akik HTPC építésbe fognak [link1], [link2].
Ismét elmagyaráznám akkor, hogy nem ellened irányult a hozzászólásom, csak az ilyen beböfögéseket nem szeretem, hogy ne építs ájemdére, mert az sz@r... Itt a példa miért nem, és ez nem hit-vita, hanem tény, fekete-fehér tény!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest