Új hozzászólás Aktív témák

• gurabli

őstag

Sziasztok!

HTPC építésére adtam a fejem, de kicsit tanácstalan vagyok, remélem ti tudtok segíteni.
    Azt már eldöntöttem, hogy HTPC kell és nem pl. WD Live, mert szeretném TV-re is használni (felvenni és nézni, DigiKábel, tehát DVB-C tunerrel), mellette torrentet futtatni és persze lejátszanni mindent:)
    A szempontok: mindenevő legyen, SD-től a Full HD-ig, beleértve a HDTV-t is (1080i), halk legyen, mert hálószobában lesz használva. Persze jó, ha keveset fogyaszt is. Játékra nem kell, meg igazából a felsoroltakon kívül semmi másra. Hang DTS 5.1 elég. Egy 42" Panasonic plazmán használnám.

Háznak: Antec Fusion Remote Mini 350W (iMON + VFD)
    Lap: Gigabyte GA-MA785GHT-UD2H vagy valamelyik Asus HTPC lap, mindkettőben 4200HD van
    CPU: AMD Athlon II X2 240 BOX, alulfesszel, tehát kb. 45W.
    RAM: 2 GB DDR3 vagy 2
    HDD: WD Green 1,5TB 7200rpm
    Tuner: Terratec Cinergy HTC USB XS HD (DVB-C is)
    ODD: DVD-RW, pl Optirac

Mit gondoltok erről a konfigról, nekem úgy tűnik, hogy jó választás. A gondom azzal van, hogy nem tudom milyen hangos lesz a cucc? Szinte mindenhol azt ovlasom, hogy az Antec Fusion ház és az AMD hűtő gyakorlatilag hangtalan lesz.

Másik megoldás egy Atom 330 ION, ami szimpatikus, de a fenti konfig szinte ugyanannyiba kerül, és az Atom nagyon gyengus. Állítólag a MediaPortal-t sem viszi rendesen (pluginekkel).

Jah igen, az OP Win7 lesz és valószínű, hogy MediaPortal fut majd rajta, StreamedMP (Moving Pictures és TV Shows pluginek).

Viszonylag sürgős lenne.
    A segítségeket előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés