- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
addikt
Csak nem birtam magammal es tegnap elolvastam az osszefoglaloban leirtakat ill elkezdtem finomhangolni a Kodit (Tudom velem van a baj, de engem meg minidg zavar, h ha azt akarom, h jol mukodjon akkor lenyegesen tobb idot kell raszanni, mint egy buta lejatszonal vagy egy medialejatszon)
Viszont a felbontas es a kepfrissites kerdese meg minidg nem egyertelmu szamomra
Tekintsunk most el attol, h teszt keppen kiprobalok-e par 4k-s filmet vagy sem. Ha nem akkor 1080p es 24Hz lenne az ajanlott beallitas BD50 filmekhez es sorozatokhoz? (most alapbol 1080p es 60Hz lett beallitva a Windowsba)
A masik kerdesem a hang temakort erinti. A hazimozi kerdese meg folyamatban addig a TV hangszorojat hasznalnam. Viszont a DTS hangoknal v.mi nagyon nem stimmel. Olyan tompa minden, mintha egy aulaban jatszodnanak a dolgok. Eloszor azt hittem, h a TV beallitasai rosszak, de kiderult, h nem mert VLC-nel ugyanaz a film jol szol. Tudom, h a terhatas sosem lesz jo a gyari hangszorokon, de ahogy most van ugysem maradhat mert teljesen lerontja az elmenyt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest