- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Smooth
senior tag
Ezért írtam, hogy a kérdés az, mivel szeretné etetni. Jelenleg nem érdemes még extrákat elcsattintani hardverbővítésre.
Tartalom csak elvétve, de kisebb megjelenítőn, viszonylag nagy távolságból még értelme sincs.
Persze, ha mindenáron HVEC demokat akar nézni 60"-on 2m-ről (vagy 40"-on 1-1,5m-ről), akkor nincs mese, mehet be mellé a 950-es.
(érzésre nekem ez most olyan, mint benchmarkokra építeni gamerPC-t)Eszem ágában nincs mások TVzési szokásain rugózni, csak egy nézetet próbáltam vázolni.
Amikor már értelme lehet a bővítésnek, akkor már lehet, hogy lesz nagyobb választék, olcsóbb alternatíva stb.
Én inkább kivárnék még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest