Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fpeter84

senior tag

válasz Celtis #40280 üzenetére

Ubuntun fut a saját fordításból származó "HTS Tvheadend 4.1-1131~g94e171e" - 1 hete ez volt a legújabb a github-ról

Tudsz bővebbet mondani erről a gyors kapcsolásról? Találtam olyat hogy a kliensben cache butítás - bár egyelőre nem tudtam értelmezni hogy hol mit kéne csinálni - de olyat ami több tunert használna ehhez nem találtam egyelőre... Per pill 2 adapter van a szerveren de lehet lesz még több is, szóval ez nem probléma...

Ami összeállításokat eddig próbáltam:

- Raspi model B tvh szerver Raspbian-on
    - BananaPi tvh szerver Armbian Ubuntu-n
    - Ubuntu x64 egy E350-es konfigon

- Kodi kliens ugyanazon a model B RPi-n mint a szerver, illetve külső szerverrel is, ugyanezen a vason OpenELEC-el
    - MK808B Plus gyári droidos Kodi-val (ez nagyjából használhatatlan) valamint OpenELEC-el (ez egészen tűrhető), gyári wifin botrányos rossz, külső USB-s wifin stabil, USB-s LAN adapteren jobb valamivel
    - Kodi x86 / x64 ubuntu-n, egyik esetben csak kliens, a másodiknál egyben szerver is
    - Kodi tetszőleges gyors droidos eszközökön mint Meizu m2 telefon, iWork8 x86 tablet...

Ezek közül egyértelműen azt éreztem a legjobbnak, ha ugyanazon az PC alapú rendszeren fut a tvh szerver és a Kodi is, de nem lenne katasztrófa ha valami több adapteres megoldással még gyorsabb lenne, szóval érdekelne ha tényleg létezik ilyen "zero switch time" beállítás

Új hozzászólás Aktív témák