Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
válasz
Celtis #40280 üzenetére
Ubuntun fut a saját fordításból származó "HTS Tvheadend 4.1-1131~g94e171e" - 1 hete ez volt a legújabb a github-ról
Tudsz bővebbet mondani erről a gyors kapcsolásról? Találtam olyat hogy a kliensben cache butítás - bár egyelőre nem tudtam értelmezni hogy hol mit kéne csinálni - de olyat ami több tunert használna ehhez nem találtam egyelőre... Per pill 2 adapter van a szerveren de lehet lesz még több is, szóval ez nem probléma...
Ami összeállításokat eddig próbáltam:
- Raspi model B tvh szerver Raspbian-on
- BananaPi tvh szerver Armbian Ubuntu-n
- Ubuntu x64 egy E350-es konfigon- Kodi kliens ugyanazon a model B RPi-n mint a szerver, illetve külső szerverrel is, ugyanezen a vason OpenELEC-el
- MK808B Plus gyári droidos Kodi-val (ez nagyjából használhatatlan) valamint OpenELEC-el (ez egészen tűrhető), gyári wifin botrányos rossz, külső USB-s wifin stabil, USB-s LAN adapteren jobb valamivel
- Kodi x86 / x64 ubuntu-n, egyik esetben csak kliens, a másodiknál egyben szerver is
- Kodi tetszőleges gyors droidos eszközökön mint Meizu m2 telefon, iWork8 x86 tablet...Ezek közül egyértelműen azt éreztem a legjobbnak, ha ugyanazon az PC alapú rendszeren fut a tvh szerver és a Kodi is, de nem lenne katasztrófa ha valami több adapteres megoldással még gyorsabb lenne, szóval érdekelne ha tényleg létezik ilyen "zero switch time" beállítás
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest