Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Probert75
addikt
Sziasztok! Új vagyok ebben a témában és egy nagy segítséget szeretnék kérni tőletek. Remélem jó topikba írok. A gondom az lenne, hogy építenék egy HTPC-t egy régi DVD lejátszó házába. Az alaplapot már megvettem, és itt adódik a probléma, hogy nincs rajt digitális kimenet, de semmilyen amivel házimozi erősítőre köthetném. Az alaplap egy Asrock Q1900TM-ITX. Azt írja a hasznutasítás, hogy 7.1-et is tudja, de csak valami HD Audio Front panel segítségével. Na az a kérdésem, hogy az mi, mert nem lelek róla semmit? Vagy ez a számgépház front kivezetése lenne, a jack dugós fülhallgató kimenet? Optikai kimenetet akartam ezzel a hangkártyával, csak már nem lehet kapni PCI-E 1X-es 90 fokos balos elfordítót, hogy a lapos házba ezt be lehessen építeni. Valami ötletet szívesen fogadnék, amivel esetleg olcsón megoldható lenne a digitális hang kivezetése a ház hátuljára. Vagy a hangkártya olcsó elfordítása vízszintesbe, hogy beszerelhető legyen a házba.
A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest