Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tupacamaru
veterán
válasz
Probert75
üzenetére
Hát, szerintem, ha ráteszed a tetejét akkor szépen bentreked a meleg levegő.A vinyó és a proci szépen felfűtik egymást. Gondolom a tetején sincs szellőzőrács. Én nem ajánlom hogy így használd. De ha beüzemeled akkor majd meglátod a hőfokokat. Én egy magnódeck-be építkeztem, és betettem egy 92mm-es halk ventit, mert pont akkora volt a deck magassága. A vinyó hangosabb mint a venti alapjáraton.

-
canniball
nagyúr
válasz
Probert75
üzenetére
Ha volt ilyen az nagyon régen lehetett, az XBMC 11 óta használom a szoftvert és nem emlékszem ilyenre.
_Smooth!
Nem jól sejted. Nálam is passthtrough van beállítva s mint írtam úgy tűnik max. DTS megy ki a Win-ból, pedig az erősítő HD képes (de legalább lekeverve megszólalnak a HD hangok). A BayTrail-nél is volt korábban ilyen probléma de ott már megoldotta egy driver frissítés, Braswell-hez a jelenlegi állás szerint ez még nem érkezett meg. -
canniball
nagyúr
válasz
Probert75
üzenetére
Úgy tűnik kicsit bumm bele módon vágtál neki, egy "sima" (nem thin) ITX lappal egyszerűbb lett volna a dolog...de remélem a többiek által adott tanácsok alapján megoldódik a dolog!
Nem tudom tudsz-e róla, de van valahol egy topikunk ami ilyen témával foglalkozik (mármint PC építése régi eszközök házába), ha gondolod nézz be oda is!gjanner!
Azért nem száz százalékos a dolog, nekem a legutóbbi reinstall után kihagyott pár filmet, ne lepődj meg ha néha ilyen is előfordul!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Érkezik az élőszereplős Far Cry sorozat az FX-től
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nálam gyakorlatilag nincs kikapcsolva soha a gép, mert ez egyben a letöltő gép is.
szerintem 60-70C nem lesz baja ,de szerintem hosszú távon jobb ha kevesebb.