- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ermac
tag
Sziasztok !
Kb 75k keretből szeretnék egy htpc-t ami fontos minimum 1tb tárhely, hdmi. Csak xbmc filmnézésre kell, alapvető internetezés max megnézni valamit rajta letölteni pár progit.Amivel nagyon szemezgettem az az am1es oldal athlon 5350 vonal, valamint elfekvőbe van egy g1610es prockóm is ami ugyancsak jó erre a célra.
Amim még van kéznél felhasználás céljából: xfx 420 ts 80as bronz (htpchez overkill) fsp-250gtv-60 as régebbi példány..
Olvasgatom lapozgatom cikkeket teszteket fórumokat, picopsu-s megoldásokat is antec isk110 pl: 90w táp csak egy baj h 2x 2,5es a befogadó képesség ami egy ssd + laptop hdd... van laptopom amibe van 1tbos hdd talán ha ssdre cserélném feltudnám használni erre a célra is akár...
AM1H-ITX egy megint külön cucc elég neki egy laptop adapter is ami elég jó bejön nekem, de milyen házzal lehet ezt párosítani ?? tudom lite-on vagy fsp univerzális 90wattos kockák kellenek a minőség megőrzéséhez itxes kuckó érdekelne ehhez a konfighoz.
Egy régi dell optiplex gx620as modell-t váltanék le (pentium D 2.80 4gb ram 250gb hdd HD5450 1gb passzív)
Minden megoldás érdekel, előre is köszönöm !!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3279, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest