Hirdetés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
Armatura #31120 üzenetére
Stream esetén nem a Yatsee játszik le, hanem az androidos média lejátszó (pl. MX player). Streameléshez nyilvánvalóan kell valami kapcsolat (wifi). Szóval továbbra sem világos, hogy mit is szeretnél.
Persze azzal is meg lehet válaszolni, hogy a Yatsee leírása szerint wifi kell a streameléshez.
BTW van egy "offline syncing" funkció is benne, ami értelmezésem szerint letölti az androidos eszközre a kiválasztott tartalmakat és akkor wifi nélkül is elérhető. Mondjuk ez szerintem a spanyolviasz feltalálása. Ha valamit offline akarok nézni, azt eddig is rámásoltam a telora/tabletre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest