- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Hirdetés
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bajnokpityu #26576 üzenetére
Tudod nálam szinte kizárólag mozigép plusz koncert BD, ezért belezett 8.1 van és lesz a jövőben is, de a ház már direkt fel van készítve Micro ATX-re a Kaveri A8-hoz, ugyanis ott nem szeretnék ITX-re alapozni. Csak tudnám miért késik ennyit ez az APU
...
(#26575) dabadab
De én nem állok a folyamatosan kardozók táborába, kábelviták terén sem - többnyire 1 mondat erejéig sem -, ahogy a magam igazát sem erőltetem senkire, ez utóbbit fontosnak tartom. Mindössze finoman célozni szoktam rá, hogy felesleges vitát elkerülendő próbálja ki az illető saját rendszerben, vagy hallgatózzon ahol, akinél lehetőség adatik rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest