- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djg
aktív tag
Sziasztok,
Pc-ről nézett anyagok esetén előfordultak néha becsúszó képi és hangbeli hibák. 1-1 másodpercre szines kockák, eltorzult hang. Régi HAMA hdmi kábelem volt, erre gyanakodtam.
Egy másik topicban már hónapokkal ezelőtt kitört egy vita a hdmi kábelek kapcsán, miszerint a minőségibbnek a képe is szebb. Gondoltam akkor ha már igy alakult veszek valami minőségibbet.
Nem akartam tizezreket otthagyni, ezért a többek közt DM-Fan által is többször ajánlott, mégis megfizethetőbb Inakustik-ra esett a választás, ebből a Premium verzióra.
Bekötés után először arra voltam kiváncsi észre veszek-e bármi képbeli különbséget a minőséget tekintve. 2 HD filmnél teszteltem, de nem, nekem nem tűnt fel hogy bármivel is jobb lenne képminőségben. Ez persze még nem jelent semmit, annál többet nem, mint hogy én nem tapasztaltam semmit, tehát nem is akarok ezzel bármilyen vitát inditani az ügyben. Ami viszont jobban zavar, az az, hogy a képi hibák sem múltak el, sőt, mintha még gyakoribbak is lennének.
Tehát nem a hdmi kábellel van a baj? Vagy azzal, csak ez is rossz? Bekötéskor figyeltem és óvatos vagyok, hogy sehol ne törjön meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest