Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• djg

aktív tag

Sziasztok,

Pc-ről nézett anyagok esetén előfordultak néha becsúszó képi és hangbeli hibák. 1-1 másodpercre szines kockák, eltorzult hang. Régi HAMA hdmi kábelem volt, erre gyanakodtam.
    Egy másik topicban már hónapokkal ezelőtt kitört egy vita a hdmi kábelek kapcsán, miszerint a minőségibbnek a képe is szebb. Gondoltam akkor ha már igy alakult veszek valami minőségibbet.
    Nem akartam tizezreket otthagyni, ezért a többek közt DM-Fan által is többször ajánlott, mégis megfizethetőbb Inakustik-ra esett a választás, ebből a Premium verzióra.
    Bekötés után először arra voltam kiváncsi észre veszek-e bármi képbeli különbséget a minőséget tekintve. 2 HD filmnél teszteltem, de nem, nekem nem tűnt fel hogy bármivel is jobb lenne képminőségben. Ez persze még nem jelent semmit, annál többet nem, mint hogy én nem tapasztaltam semmit, tehát nem is akarok ezzel bármilyen vitát inditani az ügyben. Ami viszont jobban zavar, az az, hogy a képi hibák sem múltak el, sőt, mintha még gyakoribbak is lennének.
    Tehát nem a hdmi kábellel van a baj? Vagy azzal, csak ez is rossz? Bekötéskor figyeltem és óvatos vagyok, hogy sehol ne törjön meg.
    :F :F :F

Új hozzászólás Aktív témák