Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomacko
őstag
Nem olvastam most végig ezt a hifi, audio témát de.....
Igaz ugyan, hogy ez egy HTPC fórum, igaz, hogy itt leginkább a filmnézés és esetlegesen a digitalizált (az audio CD is ide tartozik) zenék hallgatás a téma HTPC-n, de amit feltétlen érdemes tudni zene hallgatás kategóriából ha már költ rá az ember, hogy a digitális mintavételezés soha, ismétlem SOHA nem fogja utolérni az analóg technikát. És bizony ha már költ rá az ember akkor ebbe az irányba érdemes fejleszteni zenei cuccot. Tudom vannak agyon tuningolt CD lejátszók is amik már már elérik a lemezjátszók szintjét de még mindig az viszi a pálmát.Annó hifi szobák beépítésében jártas embereknek is ezt bebizonyítottam, hogy azonos ár kategóiájú CD és lemezjátszó összehasonlításában a lemezjátszó lesz mindig a győztes......
ezek csak az én saját tényeim, tapasztalataim amit mindenképpen szerettem volna megosztani. És ezt NEM szánom a téma további vita alapjának.
Tomi
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- antivirus szoftverek, licencek, Legion Pro 7 RTX GAMING laptopok (RTX 4090), Dokkolók
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 512GB 1 év garancia (akksi hibás)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest