- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cekkk
veterán
válasz
Paulo81 #23503 üzenetére
Abba a hozzászólásodban nem segítséget kértél és azóta is azt írtad, hogy te oldalakat tudsz írni ezekről.
És azt is akkor meg mondtam, ha tényleg olyan dolgokat tudsz amit mi nem és ezzel előrébb leszünk minden tiszteletem a tied. Szerintem leírtam neked. De azóta sem történt meg ez.
Ha megbántottalak bocsánat, nem akartalak.De a te ominózus hszed is olyan volt, hogy te tudsz mindent itt te megváltod a világot.
Nem lefikáztam, csak ez a szó is olyan nesze fogd meg jól nincs itt semmi, mert definiálva nincs, hogy mitől lesz az az a rendszer az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Formula-1
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Spórolós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 - 15.6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB -512GB - RTX 3050 - Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest