- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Bambanő háza tája
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- VHS digitalizálás
-
LOGOUT.hu
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu89
senior tag
Üdv!
HTPC építésbe fogtam a fejem. (Minő véletlen, hogy itt vagyok )
Eddig van egy gigabyte MIB T5140 házam. (ingyen jutottam hozzá, selejtezésből) Aminek a 65Wos tápja nem lesz elég semmire, szóval egy ilyen mini-ATX és egy ilyen külső táppal. lesz megoldva az áramellátás.
A kérdésem már csak hardverfüggő. Nagytévé és házimozi amire használva lesz. Fontos a HDMI és az optikai kimenet megléte. FullHD, DTS alap és a 24FPS sem hátrány. Eme jól ismert tesztcsomag ha átmegy, akkor minden szép és minden jó Optika nem fontos, akad külső lejátszó. 1 terrás vinyó is van, ám a gyorsabb indulásért lehet később bekerülne egy ssd az oprendszernek.
Milyen alaplap / proci / ram összeállítást ajánlanátok? Az egészre áldoznék max 80 ezret.
Néztem ASUS E45M1-I Deluxe és Asus F1A75-I DELUXE alaplapokat, de csak az ASUS honlapján találtam őket. MSI FM2-A75IA-E53 lap itthon is van viszont.
A6-5400k proci
Kingmax 4GB ram még amiket találtam.Mi a véleményetek erről? Ha jobbat ajánlotok ezeken kívül, csak hálás leszek. ASRock lehet már jó lapokat csinál, de ahogy olvastam most is van probléma, inkább azt kihagynám ha lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest