- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pityu89 #56079 üzenetére
Hardveresen biztos nem fog menni neki a HEVC, max. szoftveresen, ha bírja (szerintem kevés hozzá procierőben).
Sima h.264 az problémamentes kell lennie, LibreELEC sem szabadna neki gondot okozni.
Új Amlogic boxon érdemes elgondolkodni, a szaktopikjában biztos találsz/kapsz aktuális jó vételt. -
drdr
senior tag
válasz
Pityu89 #46529 üzenetére
Ha van házimozi erősítőd a wasapi-t bekapcsolva érdemes hagyni és a passthrough-ot is bekapcsolni. Nekem igazából a Kryptonnal volt akadás, minden más korábbi verzióval és fork-kal jó volt. Az új videó lejátszó, pontosabban az állítólagos AMD codec hibája miatt akad. Valami olyasmi történik, hogy időnként vissza veszi az apu az órajelet, akkor akadt. C6 kikapcsolásával megoldódott. Nekem nem pörög a ventilátor (Big Shuriken 2).
-
drdr
senior tag
válasz
Pityu89 #46486 üzenetére
A Krypton akadását kijavították (RC3). Tedd fel a legújabb Crimson drivert, állítsd be a kodit ahogy kell, (teljes képernyő nem ablak, film fps-hez állítja a képfrissítést és nem a tv-hez, függőleges szinkron: mindig..., DXVA2)
A BIOS-ban kapcsold ki a C6-os energiatakarékos módot (nálam ha ez be volt kapcsolva akadt mindenképp). Updatelt Win10-zel ennek jónak kell lennie. -
dunkel
őstag
válasz
Pityu89 #46486 üzenetére
Itt keresd a hibát.
Adjust display refresh rate to match video
bekapcsSync playback to display
kikapcs
Hardveres gyorsítást kapcsold be ha nincs bekapcsolva.Javasolt AMD driver: 14.12
-
joe999
tag
válasz
Pityu89 #46152 üzenetére
Akármit csináltam a Kryptonnal nálam mindig akadt, miközben a CPU terhelés 25-30 % volt (AMD E350). Számomra így nézhetetlen volt, ezért kénytelen voltam visszatérni a Jarvisra, Valójában csak az Estuary miatt váltottam, mert az nagyon megtetszett, szerencsére megtaláltam a Jarvis alá telepíthető nem hivatalos változatot, ami kb 90 %-ban hasonlít a Krypton Estuary-ra.
-
asanotadanob
tag
válasz
Pityu89 #43609 üzenetére
Regisztrálj a trakt.tv-re és telepítsd a pluginját.
-
válasz
Pityu89 #43609 üzenetére
Ahhoz, hogy a Kodi az adatbázist (amiben követi a nézett/nem nézett állapotot) ne az adott gépre mentse, ahhoz át kell helyezni azt egy szerverre, NAS-ra. Ez nem tudom, hogy neten keresztül is működik-e, de nem tartom elképzelhetetlennek.
NAS-on kell hozzá valamilyen SQL adatbázis kezelő + phpMyAdmin, a kliens gépen a Kodi user könyvtárába pedig egy megfelelően konfigurált advancedsetting.xml fájl.
-
MasterMark
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest