Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
greeny7 #22615 üzenetére
Drop-ra, 24p akadásra én is allergiás vagyok, de a több perces pontosságú AMD/Ivy megoldások pontatlanságai még nekem sem tűnnek fel. Nv-n a sűrűbb 1-2 perces drop-okkal pedig sokat küzdöttem amíg nem sikerült a 24p-t beállítani rajta a driver miatt.
Szóval nekem ágyúval verébre még így is... mondom ezt egy Atom procis HTPC mellől. De nem is az ár a gond, mert azt csak kifizetni kell.
A többivel nem nagyon lehet mit kezdeni: hűtés/hang. Hacsak le nem tiltasz 2 magot és -2GHz + feszcsökkentés. Akkor kijön belőle egy Pentium 25-30W körüli fogyasztással.
Tápra méretezésben:
A proci 65W, ha jól látom. 4 HDD-re még kell kb. 60W felpörgésnél, bootnál, vagyis kb. 120-150W-ra kell tervezni. Aztán működés közben persze jóval kevesebbet fogyaszt.
A lényeg, hogy paneltápok 1-2 extrém erős kivételtől eltekintve kiesnek. Normál SFX/ATX tápból meg kb. mindegy mit veszel, mert ennél csak jóval erősebbeket kapni.Táp minőségre/csendességre inkább a táp topicban fognak tudni válaszolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest