Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz26
senior tag
Átköltöztettem a HTPC-met egy másik házba, és kapott egy ssd-t is, ezért kénytelen voltam újrarakni a rendszert (adatlapomon megtalálható a konfig). Azóta valami miatt nem megy a hardveres gyorsítás.
A catalyst centerben minden képjavító (/rontó ) funkciót kikapcsoltam (ez így volt előtte is), XBMC-ben dxva, dxva2 támogatás be, de lejátszás közben a gpu alig dolgozik. Korábban kb 5-10% cpu terhelés mellett volt ~20 gpu használat, most a gpu 10% fölé még a nagy bitrátájú anyagok esetében sem megy, és valami miatt inkább cpu-ból oldja meg.
A dolog leginkább Total Media Theatre 6 alatt zavaró, mert ott dxva nélkül egy 3D-s film lejátszásánál szintén elhanyagolható gpu használat mellett a cpu 50% körül van (néha felugrik akár 90%-ra is), és sajnos képi hibákat eredményez. Itt megpróbáltam a gyorsítás bekapcsolásával és anélkül is. Hardware acceleration bekapcsolásával a cpu használat visszaesett, de a gpu ugyanúgy nem dolgozott normálisan és még durvább képhibák jöttek elő... Kipróbáltam a Power dvd13-at és ugyanezt produkálta.A catalyst 13.1 64-bit-es verziója van fennt (os: win7 64-bit). Már próbálkoztam azzal is, h leszedtem teljesen a drivert, és újraindítás után ismét felraktam, de nem oldotta meg a dolgot. Win reinstall is volt már azóta, de azzal sem jutottam közelebb. Valakinek van ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen házat vegyek?
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Exkluzív órák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő