- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziasztok!
multifunkciós htpc építésén töröm a fejem, a filmnézés mellett NAS-ként és casual játékgépként is használnám. utánaolvastam egy csomót, és arra jutottam, hogy alapvetően a ház-táp-alaplap-CPU tengely mentén tudok érdemileg variálni. szempont, hogy nem akarok nagyon többet költeni rá, mint amennyit muszáj. összeraktam két konfigot:
1. konfig - ideális
ház és táp: silverstone sugo SG05
alaplap: asrock a75m-itx
cpu: AMD 3870k vagy 38202. konfig - olcsó (de nem igénytelen mértékben)
ház: cooler master elite 120
táp: corsair vs350
alaplap: msi b75ma-e33
cpu: intel celeron g1620az nem kérdés, hogy az első jobb, az viszont igen, hogy jobb-e annyival, amennyivel drágább - ahogy néztem az árakat, durván 25e FT különbség van közöttük. nehezíti a helyzetet, hogy kipróbálás nélkül nem tudom biztosan, kell-e az AMD-s konfigba diszkrét VGA (az intelesbe nyilván igen).
amit kérnék tőletek, hogy lőjetek kézzelfogható előnyöket / hátrányokat a két konfig között. lehet teljesen szubjektív is.
köszi,
g
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged