- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rigo88
aktív tag
ez a techsolo tc-2200 jelzésű a táp az a pincében végzi majd, de a házikó itt 77ért (21.500 forint) kapható.
jó jó.. magyarországon sokkal jobb a gazdasági helyzet ezért lehet az, hogy otthon drágábbak a dolgok.
BÁR most nézem, hogy van 97ért is ahová pluszba az van írva, h aluminium. nem tudom melyik része lehet alu. a front panel? megnéztem az erősítőt, az is alu front paneles. de első - és második - blikkre is műanyagnak tűnik. úgyhogy nekem aztán mindegy.
más: ha sikerül szereznem egy ~8gb ssd-t ócsón, és rárakom az ubu rendszert xbmc-vel, és a 100gb hdd partícióra rárakok egy w7et, akkor egy at3iont-i deluxe lappal és 2x2g rammal milyen tipusú játékokat tudnék játszani? mert most szereztem be egy ps2-t a heti 2x4 perc szabadidőmet játékkal tölteni, de ha a htpc is futtathat ps2 szintű játékokat, akkor feleslegesen foglalja a konzol a helyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3223, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest