- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledger91
csendes tag
Köszi, végül minden úgy történt ahogy elképzeltem
Képzeld idén nem is osztottak tételt, hanem húzni kellett, de a Fekete tanár úr nagyon rendes volt. Végig ment a tételeken és megkérdezte melyeket ne tegye bele a tételsorban. Én ugye 4 tételt nem tudtam, de szerencsémre ezek közül mindet kivette, úgyhogy már nyugodtan mentem be húzni, ráadásul azt is megengedte, hogy ha nem megy a tétel, akkor max hármasért lehessen újat húzni. Engem pont a külső tag vizsgáztatott programozási tételekből, ugye előzetesen paráztam tőle, végülis teljesen alaptalanul. Nekem az jött le hogy nagyon rendes arc, igaz mindjárt a legelején próbált csőbe húzni 1-2 keresztkérdésekkel, de mivel nem sikerült neki ezért nem is nyaggatott tovább, 5 perc alatt letudtam az egészetDe amit a felvételiről mondasz, hát annak nagyon örülök
de, nagyon kösz hogy írtál, szerencse hogy még időben megtudtam. Tényleg nagyon szeretnék bekerülni, de ahhoz a maxot kell hoznom a felvételin, mert a szakdolim sajna csak 4-es lett, így csak 39-pontot viszek magammal, és ahogy néztem eddig sosem volt a ponthatár 80 pont alatt
Totál nem értem, hogy miért vezetik félre szándékosan az embert, hiszen a honlapon a felvételi eljárásnál ugye azt írják, hogy három tantárgycsoportból kell választani kettőt és azon belül 3-3-(4) tételt szabadon lehet választani, amiből majd kérdeznek. De akkor ezek szerint bármit kérdezhetnek
Afrancba pedig már azt hittem hogy végre lazíthatok, de így megint állhatok neki tanulni azt a maradék 4 tételt
Ráadásul a Gregorics tanár úr szobályában lesz a felvételi, úgyhogy az MI elég sanszos, ami meg persze ott van aközött a 4 között
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Gamer PC kompromisszumokkal, de garanciával RX 7800 XT + Ryzen 5 3600 32Gb-DDR4
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest