Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledger91
csendes tag
Köszi, végül minden úgy történt ahogy elképzeltem

Képzeld idén nem is osztottak tételt, hanem húzni kellett, de a Fekete tanár úr nagyon rendes volt. Végig ment a tételeken és megkérdezte melyeket ne tegye bele a tételsorban. Én ugye 4 tételt nem tudtam, de szerencsémre ezek közül mindet kivette, úgyhogy már nyugodtan mentem be húzni, ráadásul azt is megengedte, hogy ha nem megy a tétel, akkor max hármasért lehessen újat húzni. Engem pont a külső tag vizsgáztatott programozási tételekből, ugye előzetesen paráztam tőle, végülis teljesen alaptalanul. Nekem az jött le hogy nagyon rendes arc, igaz mindjárt a legelején próbált csőbe húzni 1-2 keresztkérdésekkel, de mivel nem sikerült neki ezért nem is nyaggatott tovább, 5 perc alatt letudtam az egészet
De amit a felvételiről mondasz, hát annak nagyon örülök
de, nagyon kösz hogy írtál, szerencse hogy még időben megtudtam. Tényleg nagyon szeretnék bekerülni, de ahhoz a maxot kell hoznom a felvételin, mert a szakdolim sajna csak 4-es lett, így csak 39-pontot viszek magammal, és ahogy néztem eddig sosem volt a ponthatár 80 pont alatt 
Totál nem értem, hogy miért vezetik félre szándékosan az embert, hiszen a honlapon a felvételi eljárásnál ugye azt írják, hogy három tantárgycsoportból kell választani kettőt és azon belül 3-3-(4) tételt szabadon lehet választani, amiből majd kérdeznek. De akkor ezek szerint bármit kérdezhetnek
Afrancba pedig már azt hittem hogy végre lazíthatok, de így megint állhatok neki tanulni azt a maradék 4 tételt
Ráadásul a Gregorics tanár úr szobályában lesz a felvételi, úgyhogy az MI elég sanszos, ami meg persze ott van aközött a 4 között
Új hozzászólás Aktív témák
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Robotporszívók
- Konteó topic
- Path of Exile 2
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de, nagyon kösz hogy írtál, szerencse hogy még időben megtudtam. Tényleg nagyon szeretnék bekerülni, de ahhoz a maxot kell hoznom a felvételin, mert a szakdolim sajna csak 4-es lett, így csak 39-pontot viszek magammal, és ahogy néztem eddig sosem volt a ponthatár 80 pont alatt