Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jim-Y

veterán

válasz Mártógyurma #5185 üzenetére

aha... új fícsör az egyetemen-> előadás katalógus, Fülöp óráján kellett bevezetni, így nem lehetett ellógni. De ez még nem volt elég, kis sztori:

félév vége felé tanárnő mindenkinek összeszámolta, hogy mennyit hiányzott addig előadásról, nekem azt mondta, hogy egyet még hiányozhatok, de megvagyok, így az utolsó előadásra nem mentem be, helyette az aznapi anal zh-ra tanultam. Hétfőn volt az ea. Kedden jött email is a tanárnőtől, ahol a hiányzók miatt újra leírta az összesítést, ebben az állt, hogy eggyel túlléptem a keretet. Azonnal írtam neki, hogy nekem mást mondott a tanárnő múlthét hétfőn, így nem mentem be az utolsóra, és, hogy akkor mi legyen?! Ááá ő azt nem tudja, menjek be a csütörtöki másik szakosoknak szóló előadására, azt is elfogadja. Így is tettem, beültem az előadásra, a végén odamentem feliratni magam. Szóltam, hogy én a hétfői csoportban vagyok, elmeséltem a sztorit, és, hogy írjon fel. A hétfői katalógus nem volt nála, de felírt engem egy papírra (asszem a csütörtökis katalógus aljára). Nagy happy, óraszám megvan...
    vizsgaidőszak..
    vizsgaidőszak..
    vizsgaidőszak..
    Eljött a vizsga ideje, nagyban venném fel a bevmat vizsgát, hát nem lehet, kiderült, hogy nincs meg az óraszámom, így nem vizsgázhatok. Mondanom sem kell, egyből mentem a tanárnőhöz, elmeséltem neki a dolgot, persze nem emlékezett (aki ismeri, nem lepődik meg ezen, hiába telt el csak egy hónap). Elővettük a katalógusokat és összeszámoltuk, egy híján megvolt a jelenlétem, de mondtam neki, hogy a csütörtöki előadása papírján van az utolsó, elővettük azt is, és itt jön a poén.. a saját írását nem bírta elolvasni, ilyet szólt, idézem:

"Ne haragudjon, de ennyi idő távlatában erre már nem tudok mit felelni, látom, hogy itt van valami, de nem tudom elolvasni, így sajnos nem tudjuk, hogy ez magát jelöli-e, vagy sem, próbálja meg jövőre"...

Így is lett, mondjuk a fejét majdnem a földbe vertem, fejben meg is tettem, de végül nem mehettem vizsgázni, csak jövőre.. nice :(

Új hozzászólás Aktív témák