Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- WhrlpoolMind: Amikor vízre oldódó festék van a vízautomata karján
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledger91
csendes tag
Sziasztok! Most kezdem a mesterképzést és a tapasztaltabbaktól jól jönne egy kis segítség, mert ezt a blokkos rendszert még megoldatlan rejtély számomra
Információs rendszerek szakirányra megyek és azt szeretném tudni, hogy a 2008-as MSC-s tantervek között szereplő "Ideiglenes média" belső vagy külső szakiránynak számít-e.
[link] -
ledger91
csendes tag
Sziasztok! Szeptembertől megyek MSC képzésre - már ha holnap felvesznek
- és ha valakinek van véleménye a msc-s szakirányokkal kapcsolatban, akkor azt szívesen elolvasnám. A gondom az, hogy az elejétől fogva multimédia szakirányra szerettem volna menni, de az sajnos pont megszűnt
A matekkal nincs gondom, de a modellalkotás kevésbé motivál, így a szoftvertechnológia és az információs rendszerek szakirányok közül fogok választani, csak még nem igazán tudom melyiket is. Úgy-ahogy otthon vagyok a programozásban meg a technológiájában és az adatbázisok háza táján is, de nem igazán vonz az egyik sem a másikánál jobban. Tehát mostmár tényleg csak az a szempont maradt, hogy melyik által nyújtott tudással lehet majd jobb pozíciókat megpályázni, illetve gyorsabban, magasabbra lépni a szamárlétrán. Szerintetek? -
ledger91
csendes tag
Köszi, végül minden úgy történt ahogy elképzeltem

Képzeld idén nem is osztottak tételt, hanem húzni kellett, de a Fekete tanár úr nagyon rendes volt. Végig ment a tételeken és megkérdezte melyeket ne tegye bele a tételsorban. Én ugye 4 tételt nem tudtam, de szerencsémre ezek közül mindet kivette, úgyhogy már nyugodtan mentem be húzni, ráadásul azt is megengedte, hogy ha nem megy a tétel, akkor max hármasért lehessen újat húzni. Engem pont a külső tag vizsgáztatott programozási tételekből, ugye előzetesen paráztam tőle, végülis teljesen alaptalanul. Nekem az jött le hogy nagyon rendes arc, igaz mindjárt a legelején próbált csőbe húzni 1-2 keresztkérdésekkel, de mivel nem sikerült neki ezért nem is nyaggatott tovább, 5 perc alatt letudtam az egészet
De amit a felvételiről mondasz, hát annak nagyon örülök
de, nagyon kösz hogy írtál, szerencse hogy még időben megtudtam. Tényleg nagyon szeretnék bekerülni, de ahhoz a maxot kell hoznom a felvételin, mert a szakdolim sajna csak 4-es lett, így csak 39-pontot viszek magammal, és ahogy néztem eddig sosem volt a ponthatár 80 pont alatt 
Totál nem értem, hogy miért vezetik félre szándékosan az embert, hiszen a honlapon a felvételi eljárásnál ugye azt írják, hogy három tantárgycsoportból kell választani kettőt és azon belül 3-3-(4) tételt szabadon lehet választani, amiből majd kérdeznek. De akkor ezek szerint bármit kérdezhetnek
Afrancba pedig már azt hittem hogy végre lazíthatok, de így megint állhatok neki tanulni azt a maradék 4 tételt
Ráadásul a Gregorics tanár úr szobályában lesz a felvételi, úgyhogy az MI elég sanszos, ami meg persze ott van aközött a 4 között
-
ledger91
csendes tag
Sziasztok! Tegnap lett meg az államvizsgám
és jövő 7 szerdán megyek MSC felvételire
. Ha olvassa ezt valaki, aki már átesett rajta, attól szívesen venném ha megosztaná velem a tapasztalait. Pl, h minden választott témakörből vizsgáztatnak e, mennyire mennek bele a dolgok részleteibe, lesz e felkészülési idő, stb? Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Vége egy korszaknak: PlayStatonre is jön a Halo: Campaign Evolved
- Formula-1
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Garmin topik
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Amazon Fire TV stick/box
- További aktív témák...
- HP 16 Elitebook 860 G9 WUXGA IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 91% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Információs rendszerek szakirányra megyek és azt szeretném tudni, hogy a 2008-as MSC-s tantervek között szereplő "Ideiglenes média" belső vagy külső szakiránynak számít-e.
- és ha valakinek van véleménye a msc-s szakirányokkal kapcsolatban, akkor azt szívesen elolvasnám. A gondom az, hogy az elejétől fogva multimédia szakirányra szerettem volna menni, de az sajnos pont megszűnt

de, nagyon kösz hogy írtál, szerencse hogy még időben megtudtam. Tényleg nagyon szeretnék bekerülni, de ahhoz a maxot kell hoznom a felvételin, mert a szakdolim sajna csak 4-es lett, így csak 39-pontot viszek magammal, és ahogy néztem eddig sosem volt a ponthatár 80 pont alatt 

. Ha olvassa ezt valaki, aki már átesett rajta, attól szívesen venném ha megosztaná velem a tapasztalait. Pl, h minden választott témakörből vizsgáztatnak e, mennyire mennek bele a dolgok részleteibe, lesz e felkészülési idő, stb? Előre is köszönöm