- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
más az azért, ha havonta beleraksz a gépbe 1000-1500 km-t, egyből kijön, hogy mi meddig állja a strapát...
én nem magyarázom magamnak, vehettem volna olcsóbbat is... ha strapálja a gépet az ember, akkor az el fog romlani egy idő után... azért az is szép, amikor haverom gyerekkorunkban 25-ért kapott mountain bike-ot... versenyezni akartunk, startnál ránehezedett a pedálra és letörött, és ez kb 5. használatnál volt...
ugyanez van az ugrabugra bicóknál is, ha masszívan ugrabugráznál egy olcsóval, akkor az törne, van rá példa...tanyán azért nem raknak bele annyit, vagy ha igen, akkor lassan, ott a felnőttek lassan tekernek és óvatosan, a gyerekek őrülnek csak, de ha naponta is bicikliznek, akkor sem nagy távokat.
én is vettem volna olcsóbbért is, de tudom hogy masszívan akarok rászokni, akkor költeni kell, különben drágább lesz a sok csere meg az idegeskedés...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 16" Macbook Pro M4 Max 48 GB RAM, EZÜST, HU keyboard- 1 TB SSD 2025.11.11-ig gari
- Új, bontatlan SteelSeries Apex Pro TKL Wireless Gen 3 (2025) UK/ISO
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- 2018 MacBook Pro i7 16/256
- Lenovo T480 I5-8350U 16/512 Touch + windows hello
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest