Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
más az azért, ha havonta beleraksz a gépbe 1000-1500 km-t, egyből kijön, hogy mi meddig állja a strapát...
én nem magyarázom magamnak, vehettem volna olcsóbbat is... ha strapálja a gépet az ember, akkor az el fog romlani egy idő után... azért az is szép, amikor haverom gyerekkorunkban 25-ért kapott mountain bike-ot... versenyezni akartunk, startnál ránehezedett a pedálra és letörött, és ez kb 5. használatnál volt...
ugyanez van az ugrabugra bicóknál is, ha masszívan ugrabugráznál egy olcsóval, akkor az törne, van rá példa...tanyán azért nem raknak bele annyit, vagy ha igen, akkor lassan, ott a felnőttek lassan tekernek és óvatosan, a gyerekek őrülnek csak, de ha naponta is bicikliznek, akkor sem nagy távokat.
én is vettem volna olcsóbbért is, de tudom hogy masszívan akarok rászokni, akkor költeni kell, különben drágább lesz a sok csere meg az idegeskedés...
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Cyborg 15 A13V gamer laptop (garis) - PS5 beszámolok!
- Saeco Exprelia EVO I Szervizelve I Patika állapot I Automata tejeskancsó I Garancia I Beszámítás
- GAMER PC - Ryzen 7 5700x, RTX 3070 Founders, 32 gb RAM
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ASUS ROG Zephyrus M16
- Keresek BOSE / JABRA / SENNHEISER / Bowers szervizest
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő