- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
jah semmit sem érnek... a hátsók jók, mert látnak, de az elsőkkel nem sokat lehet látni sajnos...
a használható lámpák biciklire sajnos 10 felett kezdődnek... én mondjuk beáldoztam 45-öt rá, igaz nekem ez hobbim, amire költök, olcsóbban csak úgy tudnék kijönni, ha magam építenék lámpát, vagy megkérnék egy hozzáértőt, hogy csináljon...
viszont ez jó erős, és szerencsére sárgás a fénye az elődjével szemben... meg nagyjából jó a szöge is...
ugyebár ezeknél az is számít, hogy mekkora szögben szórják a fényt, meg a szín is számít, mert egy erős, de kék lámpával éjszaka nem olyan jó, mint sárgás színűvel, az kontrasztosabb képet ad (Neked).
Cateye HL530 asszem egy jó lámpa, de asszem pár hónap után lötyögni fog a rögzítője, akár el is törik... tavaly 12 körül volt asszem, viszont 20 körül már kaphatóak voltak az új generációs lámpáik, amik elég jók...
nézni kell konkurenciát is, Sigma pro lámpákat is csinál, meg általában vannak a gyártók web oldalain összehasonlító képek, hogy melyik lámpa hogy világít távolra, meg lehet nézni.
Talán csak erről a két gyártóról tudok, akik durvább lámpákat is csinálnak, a többi gyártótól még nem láttam erősebbeket.
Ja és persze sosem az számít, hogy hány db led van a lámpában... azért mondom a ledest a halogén izzóssal szemben, mert az viszont zabálja az elemet/akksit.
mondjuk én vettem egy fejlámpát is, mert az mégiscsak fenn van... jobban lát minden közlekedő, fényvisszaverő mellénnyel kombinálva már éjszaka sem mondhatja senki, hogy láthatatlan vagyok. 10 körül volt, ennek is 3 fokozata van, legerősebbel azért még látok is előre valamennyire, meg arra világít, amerre nézel... de alapvetően arra van, hogy mások lássanak engem. fel van hekkelve a sisakra, mondjuk nagyon hidegben elsötétül, asszem az elemek miatt lehet talán?egyébként tavaly egyszer megesett velem, hogy kb 25-ös sebességnél nem láttam egy fa ágát és beletrafáltam a fejemmel, szerencsére csak a sisak koppant, de az hátrébb is tolódott a fejemen... pedig előre néztem basszus, elhagyatott hely, este, ugrattam le a járdáról (ilyet tilos csinálni, csak akkor lehet, ha megbizonyosodtál róla, hogy NINCS autó a közelben) egy fa mellett és bumm... baj nem történt. mondjuk akkor még se fejlámpa, se erős lámpa nem volt, csak egy olcsóbb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged