Új hozzászólás Aktív témák

• Mawyx

őstag

válasz Tele von Zsinór #3514 üzenetére

Jobban megnézve mégse olyan jó, megrendelőlap:

Magam gondoskodok tárhelyről, csak állítsák be a névszervert
    Felhívjuk figyelmét, hogy .hu regisztráció/regisztrátor-váltás esetén a megbízása csak akkor valósul meg, ha a regisztráció/ átregisztráció véglegesülésének a pillanatában a fenti névszerverei be vannak állítva ennek a domainnek a kiszolgálására. Kérjük, ezért még most, a rendelés leadásakor állítsa be a névszervereket!

Magam gondoskodok tárhelyről, csak állítsák be az IP címeket
    Fontos! Ha ezt a lehetőséget választja, azaz "A" és MX rekord megadásával kéri a domain beállítását, akkor az MX rekordhoz megadott távoli szerveren előzetesen (még mielőtt elküldi e rendelést) létre kell hoznia a postmaster@valami.hu email-címet, ahol a "valami.hu" az ön domain neve.
    Figyelem: A tapasztalatunk azt mutatja, hogy az extra.hu szolgáltató nem tudja megoldani az MX rekord előzetes beállítását, ezért ha ilyen domaint kíván regisztrálni/áthozni, arra számítson, hogy a domainhez náluk email címeket nem tud majd hozzárendelni.

2989 Forint+ÁFA
    Ez már drága lenne, akkor már a jelenleginél venném ezt a domainem is tárhellyel együtt 6500ért, de ennyit nem ér + nem értem hogyan kell névszervert beállítani vagy azt az MX-eset.

regchecknél nem tudom mi ez, de itt próbáltam megnézni a szerverbeállítást, a 2 kitöltendő mezőbe írtam az ip címet, amije van a szervernek, de vmi hibát dobott, de valszeg nem is azt kellett volna odaírnom.
    Nem olyan egyszerű ez, olvasgatok utána, csak más dolgom is van, holnapra is beadandó, szerdára is...
    Apache szerver konfigolása sztem nem az én súlycsoportom, de meg akarom próbálni, addig viszont nem akarom a domaint megrendelni, mert nem értem és nehogy külön fizetni kelljen az átregizésért vagy nemtom. :U

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés