- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MittuDomain_
őstag
Erre nincs ultimate válasz.
Külön vásárolt akksival jobbat kapnál a pénzedért, de csak ha ebben a lámpában lesz rá szükség és ennek a beépített töltőjét használnád (azaz sem más lámpa, sem töltő), szerintem egyszerűbb csomagban az élet.És tényleg nagyon jó cucc, én is ajánlom. (Személy szerint sokkal jobban bejött mint az EE X1R.)
Egyébként meg a laptopból/powerbankból bontott cellák is ugyanúgy jók lehetnek, csak legyen egy töltőt ami teszteli a kapacitást és a belső ellenállást. Az én akksi-im fele bontott és semmi baj velük, de ez fórum fanatizáltaknak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest