Hirdetés
-
LOGOUT.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alex89
senior tag
Sziasztok!
Ígértem, hogy jelzek ez ügyben... szóval megjött az S2+-om Simon-tól (U2-1A 2.8A). Biztos voltam benne, hogy a "csillagos" nem módváltós driver lesz benne, de érdekes módon ebben még a "klasszikus" Nanjg 105D van és természetesen a módváltás is megy a megszokott módon. LG HE4-es akksival hajtom, egyelőre nagyon tetszik, a fémkapcsolós verzió még inkább tetszett volna, de ahogy láttam az csak a piros/kék/zöld verziók sajátossága, nekem pedig a grafit kellett. Utólag belegondolva biztos meg lehetett volna beszélni vele, de most már ez van... Elsőnek T6-3B-vel kértem, majd módosítottam U2-1A-ra, a fénye elég sárgás így végül nem tudom biztosan melyik is lett, mert ránézésre meg 4C(#22883) jozsi252
Az lehet tudni, hogy "mennyit vesz fel" egy ilyen A6-os?[ Szerkesztve ]
''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Milyen routert?
- LEGO klub
- XPEnology
- Ukrajnai háború
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- alza vélemények - tapasztalatok
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest