Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:56:50

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4553) Jorus


Jorus
nagyúr

Srácok, komolyan itt kell megvívni a másfél milliomodik Linux vs. Windows felállású, totálisan meddő vitát? :F

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#4554) Thrawn válasza Jorus (#4553) üzenetére


Thrawn
félisten

Nem.

Foglalkozzatok inkább a játékkal :U

Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

(#4555) katt777 válasza Jorus (#4553) üzenetére


katt777
félisten

Én már szóltam neki, pü-t is küldtem, hiába.
Elnézést minden Obli-fan-től, és játsszatok sokat! :R
Miért nem küld senki képeket mostanság? Én lassan visszajutok Cyrodiil-be, és folytatom a úti-filmezést! ;]

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#4556) --Disztroj-- válasza katt777 (#4555) üzenetére


--Disztroj--
senior tag

Ohh én küldenék sokat, de itt úgysem a 7600gt-s látványra csorog a nyál :DDD

Amúgy kb a 10. obli kapunál tartok és már most rohadtul unom...nagy baj, ha átvágtatok minden szaron és rohanok a főtoronyba? (a hitvány loot nem érdekel különösebben, mivel pénzem elkölthetetlen - nem is tudom mi értelme van amúgy :F - varázscuccaim meg így is bőven kiszolgálnak...gyógy lötyi nagyritkán kerül elő harcok után/közben :)) )

[ Szerkesztve ]

A jó bor is megárt, ha sok! Hallgasd meg Sono Matto Bozo

(#4557) katt777 válasza --Disztroj-- (#4556) üzenetére


katt777
félisten

Javaslom a nehézség-csúszka legalább középre állítását. Rohanni majd ráérsz az utolsó kapunál. :DDD :P De nem spoilerezek. ;)
Amúgy nekem is tök uncsi volt (főleg láthatatlanul és érzékelhetetlenül), úgyhogy a mostani karimmal másképp fogom csinálni. Ahogy eljutok lvl17-re, nekiállok kapukat csukni, amerre járok, és közben csinálni a többi küldetést (anno már mindent megcsináltam SI-t kivéve), úgy azért nem lehet vészes. Mellesleg miért nem veszel házakat, rendezed be őket, stb.?

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#4558) Jorus válasza --Disztroj-- (#4556) üzenetére


Jorus
nagyúr

Ha unod az Obli kapukat, miért foglalkozol velük? Kerüld ki, és annyi. Én szeretem őket, mert amikor bearcol három Valkynaz a Corridors of Dark Salvation-ön, és nem tudom behentelni őket nyélből sneak attackkal a rommá enchantolt Daedric íjammal, az azért ipari méretű futást generál nálam, mindenfele Wizard's Fury-t dobálva, potionokat kortyolva a nagy inalásban. :) Szal azért van ott izgalom.

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#4559) katt777 válasza Jorus (#4558) üzenetére


katt777
félisten

Ja, de ahhoz normál nehézségen kell játszani. egyébként egy is önkaméleonidálás egyszerűbb lenne. Haverom még Doom-nál röhögött, amikor óvatlanul bementem valahova, aztán a rám rontó szörnyek láttán, hangos "FUTÁÁÁÁÁS" kiáltással inaltam el onnan messzire, hogy majd leestem a székről a hirtelen fordulásban... :DDD

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#4560) Jorus válasza katt777 (#4559) üzenetére


Jorus
nagyúr

Igen, muris a futás, de hasznos. :D Kéne fabrikálnom vmi faja kaméleonos motyót...

Végre elkészült Zadrack (a karim ugyebár) legújabb kollekciója, ezúttal Magicka vonalon. :)
Magicka Robe +20
Magicka Hood +20
Magicka Boots +50 (Sigil Stone-ból)
Magicka Ring +20
Magicka Amulet +50 (Sigil Stone-ból)

Így az alap 174 Magicka pontom 334-re pattan, ami közel a duplája, így már lehet varázsolni. Mondjuk szép, szép az új kollekció, csak még sosem kellett használnom. :) Na, majd a főküldiben, ha végre neki fogok olyan 30. szint körül.

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#4561) Neil Watts válasza katt777 (#4555) üzenetére


Neil Watts
veterán

küldöm a választ pill

[ Szerkesztve ]

(#4562) Neil Watts válasza Thrawn (#4554) üzenetére


Neil Watts
veterán

:R

(#4563) katt777 válasza Jorus (#4560) üzenetére


katt777
félisten

Jó, jó, de miért nem sigilizáltad a többi cuccot is? :F
Én majd csinálok 3x35% kaméleont, meg 3x +50 mágiát. :P Amit még lehet (pl. gyűrűk, nyakék meg pihekönnyedség (nesze, SR magyarítás :P ). Aztán köd előttem, köd utánam... :DDD
Mi is lehet, várj... cipő, lábvédő, mellvért, kesztyű, sityak, pajzs, 2x gyűrű, 1x nyakék, menni fog ez... :U De lehet, hogy csinálok majd egy full öltözetet sebzés-visszatükröződésből, aztán belekötök fűbe-fába... :P
Lemagyarítottam Mehrunes-t: M'ér hun ez? :F

[ Szerkesztve ]

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#4564) Jorus válasza katt777 (#4563) üzenetére


Jorus
nagyúr

Mert egyelőre nem jött több Magickát növelő Sigil Kő. Nem, az nem megoldás, hogy visszatöltögetem, amíg nem jön, meg moddal én választom ki, hogy mien legyen. Az nekem oan, mint amikor konzolból adsz magadnak aranyat, mert szerinted többet ér, mint amennyit adnak érte. (Persze, értem én, hogy a játék szerint is többet ér, de ez oan, mint az almatermelők, akik reklamálnak, hogy dehát csak ennyiért veszik meg, hát vazzeg, ezt hívják piacnak. :D) Szal az úgy nekem nem pálya, érted. :)

Páncélt nem hordok, nem passzol egy mágushoz, szal max köpeny + csuklya jön szóba. :)

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#4565) katt777 válasza Jorus (#4564) üzenetére


katt777
félisten

Ruhából is van többrészes... :U Én a csatamágusomat nehéz páncéllal álcáztam anno... ;] A mostanit meg /pill. bőrpáncéllal tolvajnak.
Az a hülye selector mod kidobál a játékból, annak még helyet kell keresnem valahogy a BS-ben. Hülye vagyok én, magamnak munkát csinálni... Szóval még nincs fönt, de még nem is vagyok lvl17, hogy érdekeljen. Az még 7x5 képzés, csak most éppen idézőképzőt nem találok, pediglen az kéne már, hogy fejet leszthessek. Egyébként nézted a mod leírását? Extra tulajdonságok is vannak, nem csak a köveké alap, sztem nem lenne az olyan rossz. Különben is, ha már akkora mágus vagyok, hogy én határozom meg, milyen Sigil-követ ad a torony... ;] Szóval csak nézőpont kérdése, hiszen a játékban nincsenek éjjel világító ablakok, 4x textúrák, természetes időjárás és növények + víz, meg felturbózott városok, extra fegyverek és pajzsok, sárkányok, stb., akkor azokat sem használhatná az ember. De nekem úgy már tök üres és kihalt lenne a játék.

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#4566) Jorus válasza katt777 (#4565) üzenetére


Jorus
nagyúr

Nekem most így 25. szinten (és még menne feljebb) közép fölötti csúszkával elég kemények a szituk. Bemegyek egy barlangba, és csak Goblin Shamanok, meg Goblin Warlordok vannak, és böszme kemények tudnak lenni. :)

Marksman-om valamiért nem fejlődik rendesen, pedig szinte csak azt használom, de oan szintre vittem, hogy a "map" másik oldaláról kilövöm az ürge szemét, de még mindig csak Journeyman vagyok, ehh...

Ja, és a legmagasabb képességem a Szerencse, 73-mal. :)

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#4567) katt777 válasza Jorus (#4566) üzenetére


katt777
félisten

Szerencse: 73 :)) Akkor mást nem nagyon fejlesztettél.
Én abból nyomok maxot, amiből csak tudok. Volt már +5-ös egyéniségem (tudod, a sok viccmesélés :D ), de volt, hogy csak 2 3-as képességem volt, a többi meg 2-es. Sajna így, hogy csak megfelelő oktatások után lépek szintet, kicsit összevissza. De sebaj, mert lvl9-en már egy jó pár képességem 60 fölött van. A biztonság és a lopakodás megy nálam lassan. Lőni lövöldözök én is rendesen (mi az, hogy a mágus nyilazgat nálad?), de még csak 40-en van, ill. a vágóeszközök is. Talán keveset harcolászom. igaz, még csak 1-2 lair-t raboltam le, mert az egyéb dolgokkal (edzés) foglalom el a karakteremet. Lvl 9-ig 1x volt érdemes erőre tenni, úgyhogy most 160 a teherbírása, de ott a sárkány, meg a könnyedség-varázs.
Ja, megtaláltam Menni Mankó házát IC-ben, szépen ki is rámoltam. Akartam még a zárain gyakorolni, csak közben kizsebeltem tőle a kulcsát... :Y :W

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#4568) Jorus válasza katt777 (#4567) üzenetére


Jorus
nagyúr

Alchemyt, Destructiont már kimaxoltam. :) Szerencsére minden szintlépéskor 1-et teszek a Szerencsére. :D Ja, most 385 a teherbírásom, de oan nehéz minden, hogy fegyvereket már nem is viszek magammal, mivel hiába 5.000 arany egy Deadric Warhammer, ha 93 egység a súlya, és úgyis max 1.200-at adnak érte, szal na.

Amúgy az vicces, hogy van nálam sok hozzávaló a potikhoz, már eladtam a fegyvereket, páncélokat, mittomén van nálam 220 egységnyi cucc, és bírok ugye 385-öt. Nekiállok főzni, és, amire végzek, lesz ien 490-es terheltségem, mivel a kenyérből, meg egyéb hétköznapi motyókból (kukorica, krumpli, alma, stb.) csinál ien 5 egység súlyú Restore Fatique potit. :D Szal eleve a lötyis csajszi boltjában főzöm meg a cuccokat, mivel menni már nem tudok, de rákattintani az arcára még igen. :D Mondjuk ez abból ered nyilván, hogy a potikhoz vizet használok, és azt párolom le, vagy iesmi, de azért durva, nem? :)

[ Szerkesztve ]

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#4569) katt777 válasza Jorus (#4568) üzenetére


katt777
félisten

Honnan veszel vizet? :F
Én ahogy fejlődök (pedig még csak 60 körül járok), egyre könnyebb itókákat csinálok. :U A legtöbb súlya 0.1-0.2, csak néha esik be 1-2 nehezebb.
Én meg eladni szoktam úgy a cuccokat, hogy Thoronir boltjában idézem meg a sárkányt, ha jó helyen állok, oda befér. :)

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#4570) Jorus válasza katt777 (#4569) üzenetére


Jorus
nagyúr

Én már rég 100-on vagyok. :) Nem veszek sehonnan vizet, csak én gondoltam hozzá, hogy valami oka legyen annak, hogy ien nehéz lesz a poti, érted. :) Amúgy a többi nekem is k.könnyű természetesen.

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#4571) katt777 válasza Jorus (#4570) üzenetére


katt777
félisten

No de víznek kell lenni a növényekben. Te biztosan a dinnye meg a tök héját is belekotyvasztod... :P

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#4572) Jorus


Jorus
nagyúr

Rég dobtuk fel képekkel a topicot, és úgy látom, egyedül maradtam a fotózással. :)

Most lenyomom a Harcos céh küldetéseit, aztán megyek SI-re, és szétfotózom magam Sheogorath tébolyult világában. :)

[ Szerkesztve ]

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#4573) SystemRoot válasza Jorus (#4572) üzenetére


SystemRoot
őstag

Áhh szürke kopott Robe fekete csuklyával?:) Palonirya mit szólt ehhez a rossz divathoz?

Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.

(#4574) Jorus válasza SystemRoot (#4573) üzenetére


Jorus
nagyúr

Hmm... akkor azért oan rideg, ha benézek hozzá? :D

Egyébként Robe of Aegis (Shield 18%) és Black Hand Hood.

Apropó, ha már itt vagy, segíts kérlek, hogy a Speed-em miért nem nő, és miért piros egyfolytában? 69-nek kellene lennie, de már régóta nem mozdul el 56-ról. Elvileg a zombik által terjesztett kórságok csökkentik, de amikor meg is haraptak, kigyógyítottam magam, ha minden igaz, oltáraknál jártam, meg minden, és nincs rajtam oan cucc, ami csökkentené, mint mondjuk a Personality-t a Cruelty's Heart. Nincs vmi ötleted? Illetve, ha van rajtam vmi kórság, azt honnan tudom megállapítani? (A karakterlapon, a varázslat menüpontban, az épp aktuális képesség, képzettség növelő és csökkentő hatások között nincs felsorolva semmi, ami bármit is csökkentene.)

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#4575) katt777 válasza Jorus (#4574) üzenetére


katt777
félisten

A kórság onnan állapítható meg, hogy pirossal írja a rontott képességet. :U ;)
Nálam templom segített, vagy Ayleid kutaknál próbálkozhatsz, azok tisztítanak szépen.
Vagy betöltési sorrend... :)) :P

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#4576) Jorus válasza katt777 (#4575) üzenetére


Jorus
nagyúr

De van olyan, hogy kiírja az adott kórságot a karakterlapon is. Persze az lehet, hogy csak bizonyos esetekben műxik. Aleyid kutaknál jártam már - az egyik képen is épp abban fürdök. :D Hmm.. templomokat még megpróbálom, úgyis el kéne kezdeni a KotN-t.

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#4577) katt777 válasza Jorus (#4576) üzenetére


katt777
félisten

Ja, hát nem azért temp-lom, mert csak kacatok vannak, azok is ideiglenesen... ;]
Mé' nem rögtön oda mentél?
Varázs jelzi a lapon, de én is voltam így 1x, hogy úgy maradt valami rontás (lehet, hogy bug), de templomban egy imával elrendeztem. Könnyű a cyrodiilieknek...

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#4578) Jorus válasza Jorus (#4574) üzenetére


Jorus
nagyúr

Opsz, elírtam... Természetesen a Scales of Pitiless Justice-ra gondoltam a Personality-t csökkentő motyónál, nem a Cruelty's Heart-ra...

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#4579) katt777 válasza Jorus (#4578) üzenetére


katt777
félisten

Mityüng vankung kínai? :F

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#4580) Neil Watts válasza katt777 (#4579) üzenetére


Neil Watts
veterán

Mityüng vankung :F

(#4581) SystemRoot válasza Jorus (#4574) üzenetére


SystemRoot
őstag

Vlaszeg egy disease csinálhatta, csak valami bug miatt rajtad maradt, látogass el többször templomokba és menj körbe a restore altaroknál. Amúgy lehet csinálni restore speed, spellt és potit is. Ezekenek el kell tüntetniük a dolgot, ha nem akkor console.

Üdv.

Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.

(#4582) katt777 válasza SystemRoot (#4581) üzenetére


katt777
félisten

Tök jó cserekarit kaptam! :W Gyerekek, GPU-CV 5p alatt 112°C Chillával! A régi tuningolva sem ment el 100°C-ig. :U Szaros HIS. :(( :((( :W Nem merek játszani... Bocs az offért, csak így nem nagyon lesznek új videók meg képek... Vagy nekiállok játszani, oszt' volt 3870, nincs 3870. Két szopatós kártya két különböző gyártótól, kezdek nV felé hajlani, de nagyon. :U

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#4583) --Disztroj-- válasza katt777 (#4582) üzenetére


--Disztroj--
senior tag

ehh, ezek a radeonok hatalmas kazánok...pedig elgondolkodtam egy 4850en, csak az efféle problémái az atinak nagy visszatartó erő...pedig marha jó cucc
kb a két gyártó között valami olyasmi különbség lehet, hogy az ati egy veszett dögöt próbál a ketrecbe tartani, míg az nv dándogot sétáltat. :DDD

Amúgy a korábbiakra reagálva, nehézség csúszkám középen volt mindig is, szal lehet feljebb kéne raknom...bár akkor is uncsi lesz huszadszor is végigmenni egy kapuzáráson :U

A ház vásárlás meg mire jó? Berendezem és örülök neki?
Sok értelmét nem látom :(

Jó lett volna olyan vásárolható cuccokkal telepakolni a kereskedőket, amiket nem gyárthatok magamnak (vagy csak nagyon késöbb), vagy nincs lootban, azaz motiváció a pénzgyűjtéshez..
Most ott tartok, hogy kezdem lefosni a lootban felbukkanó értékesebb cuccokat, egyrészt mert nehezek, másrészt meg az értük kapott lé semmire sem jó... :U

[ Szerkesztve ]

A jó bor is megárt, ha sok! Hallgasd meg Sono Matto Bozo

(#4584) katt777 válasza --Disztroj-- (#4583) üzenetére


katt777
félisten

Fűt az nV is, Radeonból kifogtam egy vacakot megint. nV-nál is van egy rakás gebasz. Ha azt vennék, az lenne rossz.

Anvilban van egy kis érdekesség a ház megszerzésével, én mindenesetre elkínlódtam vele anno egy darabig. Javaslom, próbáld ki.

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#4585) --Disztroj-- válasza katt777 (#4584) üzenetére


--Disztroj--
senior tag

ohh anvili ház már rég megvan, és igen, azzal nekem is volt bajom (pedig már akkor is elég nagy killer voltam :)) )

Ha a többi ház csupán lé kérdése, akkor jobb shadow drake, és maradok vándor :DDD
(mondjuk ennyiből rosz ez a mod, hogy kinyírja a ház létjogosultságát)

node te mondtad hogy megannyi haverodnál elcsesződött a radeon....ez azért nem véletlen..(és most nem az nv pártiság beszél belőlem)
Mellesleg ha az atival ennyi csesződés akadt, akkor egy próbát majd megér az nv...hamár úgyis a legtöbb kiadó az ő malmukra hajtja a vizet :U
Amúgy ha te tuningolsz mindent, ami a gépedbe kerül, akkor no wonder :)
jah és egészítsd ki a hsz-od egy HIS-el :DDD

[ Szerkesztve ]

A jó bor is megárt, ha sok! Hallgasd meg Sono Matto Bozo

(#4586) --Disztroj-- válasza --Disztroj-- (#4585) üzenetére


--Disztroj--
senior tag

mármint az aláírásod egészítsd ki a HIS-vel...kevés az 5p :W :D

A jó bor is megárt, ha sok! Hallgasd meg Sono Matto Bozo

(#4587) Neil Watts válasza katt777 (#4582) üzenetére


Neil Watts
veterán

"112°C" :Y :Y

Vegyél 8800 Gt-t! :) Vagy esetleg egy 9800GTX-et.:)
Így még a Linuxok előtt is nyitva áll az ajtó... :)

(#4588) katt777 válasza --Disztroj-- (#4585) üzenetére


katt777
félisten

Attól még lehet házad.
Bazki, nV utóhatásaim vannak a 7900GT után. Anno minden rendben volt, de most ATI-val is körülrajzolja az objektumokat, ha varázsolok, meg megint nem tudtam kijönni Rufio-tól, szóval beb.szott a játéknak rendesen.
Viszont a 8.8-as Catalyst-tel, full kényszerített módban sokkal (még annál is, ami volt) szebb lett minden grafika, csak lestem, mint a moziban.
Bejutotta Cheydinhalban a DB-sekhez, de csak egytől tudtam zsebelni pár aranyat, viszont lazán kipakoltam minden cuccukat a pincében (nem is lopat), és jó áron eladtam az ugyanott lebzselő árusuknak. ;]

Hát, a Galaxy 8800GT szétvágta a monitorom színkezelését, egy havernál szintén.
Nem a tuning volt a gond, hanem az, hogy már hónapok óta csak alapon ment a kártya, és néha játszottam pár órát, ennyi volt a terhelése. Egy Ferrari is bedöglik, ha csak néha jársz vele, és akkor sem hajtod meg rendesen, bár távol álljon tőlem, hogy ennyire leszóljam kedvenc autómárkámat, Csak a hasonlat kedvéért.

Aláírásomban csak rakásra beszaró cuccok vannak, de mondjuk a Sapphire esélyes, amennyi behal mostanság, és pont a csúcskarik (2900XT, 3870, és pár 4870 is), amelyek ki vannak hegyezve. Én még azt sem mondhatom, hogy vacak táp van alatta. Egyébként nem haveroknál, hanem forgalmazó ismerősnél, aki kilóra szív mostanában a garanciákkal emiatt. persze nem a pénz (no pktg azért van), hanem a futkosás. Másik forgalmazó ismerősöm szerint a Radeonokkal alig van baj, az nV-ket viszont sorra viszik vissza holtan. Na, most légy okos! :U (És vegyél egy S3 trio-t. :P )

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#4589) ScouserHUN


ScouserHUN
tag

Áááá teljesen odavagyok! Még 3 hónapja kaptam meg az Obliviont Amerikából és egyszerűen nem volt hajlandó normálisan futni a gépemen. Nem is értettem, mert egy 4800+-os procin, 2 GB rammal és egy 8600 GT-vel azért jónak kellett volna lennie. Ez volt Windows XP-n... Tegnap felraktam a Vistát és csodák csodájára Max grafikán reccenés nélkül még a városban a piacon is nagyon jól fut. Fraps-al nem mértem, de szemre tökéletes. Csak egy baj van... Most fizettem elő újra WoW-ra:)

(#4590) katt777 válasza ScouserHUN (#4589) üzenetére


katt777
félisten

Hát, te sem javítottad föl a megjelenését, az tuti! :D :D :D

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#4591) Neil Watts válasza katt777 (#4588) üzenetére


Neil Watts
veterán

Tuudom hogy ez nem nekem ment, de, ahogy hallom az ASUS 8800 GT-jénél (nem a TOP verzió!) nincs jobb... Esetleg egy (vagy két ;]) 9800GX2 :DDD

(#4592) katt777 válasza Neil Watts (#4591) üzenetére


katt777
félisten

Vsz mindenképpen (vsz mindenképpen, ez jó :D :C ) ASUS kari lesz majd, én 1GB-os 4870-et tervezek, de ha valaki jobb hűtéssel kiad valami jó kis 4870-et, lehet, hogy elcsábulok. Szerencsére a 3870 még mindig elég jó ahhoz, hogy tudjak várni. 4870-nél csak GTX280 lenne jobb, arra meg végképp nincs pénz. Dual VGA, meg aztán SLI főleg nem játszik (lásd: aláírás). nV amúgy csak a PhysX miatt esélyes, viszont én még egyetlen jó játékot sem láttam PhysX-szel. :(((

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#4593) Neil Watts válasza katt777 (#4592) üzenetére


Neil Watts
veterán

Vaaan... Mass Effect! :)

(#4594) katt777 válasza Neil Watts (#4593) üzenetére


katt777
félisten

Játékról beszéltem... :((( De hagyjuk, megint kezdünk OFF-ba menni. :)

és Disztroj: 25k a 8800GT, nem érdekel?

[ Szerkesztve ]

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#4595) Neil Watts válasza katt777 (#4594) üzenetére


Neil Watts
veterán

Engem érdekel! :))
MOD: Galaxy... :O

[ Szerkesztve ]

(#4596) katt777 válasza Neil Watts (#4595) üzenetére


katt777
félisten

Jó a Linuxhoz... :P
Figyu, qrwa jó volt az a kari, csak én (meg az ismerősöm) abból is kifogtuk a rossz szériát. A gyári hűtéssel lazán vitt 20-25% tuningot, ami azért nem semmi. A 8.5-ös Catalyst után magas minőségben már csak ezzel tudta megverni a 3870-et, mert annak 10-12% a max tuningkapacitása.
Mondjuk ez az 5200+ egy kicsit kevéske, de 3.2GHz-en azért már nem lenne rossz. És akkor fullban tolhatod az Obliviont, minden moddal.

[ Szerkesztve ]

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#4597) Neil Watts válasza katt777 (#4596) üzenetére


Neil Watts
veterán

No tuning :((( Nem akarja a lapom :S

(#4598) --Disztroj-- válasza katt777 (#4594) üzenetére


--Disztroj--
senior tag

Hmm, ha 512es lenne akkor jó ára lenne, de így nem nagyon....ha már váltok, akkor mindenképp 512re, mert ma-holnap ez lesz az alapkritérium pár ígéretes játéknál.
Amúgy még egy hónap kell, hogy én vga-t vegyek, szal addig még akadhat egy-két ígéretes ajánlat....de amúgy a 8800gt (esetleg9800gt) a kiszemelt...már úgy fél éve :)

[ Szerkesztve ]

A jó bor is megárt, ha sok! Hallgasd meg Sono Matto Bozo

(#4599) SystemRoot válasza --Disztroj-- (#4583) üzenetére


SystemRoot
őstag

Csakhogy legyen már egy kis ON is... :U

Disztroj:
Egy csomó unique cucc, van mint pl a Hands of the Atronach kesztyű, amit nem hogy nem lehet megtalálni lootban, de az egyenesen a legjobb kesztyű a játékban. Aztán ott van az Apotheosis, ami a legerősebb staff a játékban. Tehát bőven van jelentősége a pénznek.

Amúgy meg ez egy RPG, tehát nem csak a haszonelvűséget kell keresni egy házban, hanem csak azért kell megvenni mert így illik. Kész.:)
Mellesleg a Skingradi házzal nagyon sok pénzt is lehet csinálni.

Üdv.

Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.

(#4600) katt777 válasza SystemRoot (#4599) üzenetére


katt777
félisten

No de hogyan lehet eltüntetni a körvonalrajzolást? :F

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.