Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:56:50

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8001) sunyi94


sunyi94
csendes tag

Van egy küldetés, amikor egy festményben vagyunk, és festett trollok ellen harcolunk...na szóvel ezt a küldetést hol, és kitől lehet felvenni? :O :) :W

(#8002) Psychonaut


Psychonaut
addikt

sunyi94: Használd a szerkesztés gombot, és ne spammeld szét a topikot!
Fentebb linkeltem neked a magyarítás honlapját, ott mindent megtalálsz az SI fordítással kapcsolatban is.
Trollos kérdésre a válasz: Tivela nevű NPC Cheydinhalban. Katt

(#8003) ollie válasza sunyi94 (#8001) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Légy szíves maradj a fórum tárgyánál és ne ismételgesd a kérdéseid mert elsőre is el tudják olvasni!

***

(#8004) icons


icons
addikt

Hello! Lenne néhány kérdésem: végigvittem az Arénát (azt hittem, hogy nehezebb lesz, bár néhányszor meghaltam, de sehol sem akadtam el, a végén, amikor szörnyekkel lehet küzdeni, meg egy vicc, mert nem érnek utol, ha futok, így aztán néha idézek egy lényt, ami öli őket, és ha eléggé feltápoltam magam, nekikugrok).
A kérdések:
Szereztem pár értékes cuccot, hol érdemes elpasszolnom őket? Nem fejlődött a "Kereskedés" opcióm, érdemes valahogy ezt feljebb tornászni? (pl Elf kalapács, vagy ilyesmi 800aranyat ér, de csak 500körül tudom elpasszolni, a legjobb Alku kialkudásával is). Gondolom hely és skill függő is a kapott pénzösszeg.

A másik hogy hol dobhatok el tárgyakat úgy, hogy ne vesszenek el? Eddigi felfedezésem, hogyha eldobok valamit (akárhol) utána az ott is marad. Ez városokban mindig működött, 20óra játékodő után is, azon kívül is megy ez?

Köszi!

(#8005) Psychonaut válasza icons (#8004) üzenetére


Psychonaut
addikt

Ott érdemes kereskedni, ahol az árusnak sok a pénze, és viszonylag kevés a Skillje. Én a Rindir's Staffba megyek ha nincs még fent a FS, később pedig..uhh, nem jut eszembe az üzlet neve, katt biztos tudja.
Akkor kerül oda egy NPC, ha telepíted a Frostcrag Spire-t, neki 2000 aranya van, és Novice a skillje, ha jól emlékszem.

Cuccokat meg minek dobálod el, vegyél inkább házat, és rakd be egy tárolóba.

SZERK: fent említett üzlet ugyanúgy IC Market District, ha kijössz a Rindir's Staff-ból, akkor egyenesen át azon a dobozos-hordós részen, majd balra fordulsz, és az utolsó üzlet jobbra. Egy High Elf a tulajdonos.

Amúgy érdemes őket megvesztegetni, vagy valahogy feljebb tornászni a népszerűségedet náluk, akkor többet tudsz alkudni. Personality a döntő ilyenkor, meg Speechcraft.

[ Szerkesztve ]

(#8006) icons válasza Psychonaut (#8005) üzenetére


icons
addikt

Köszi a gyors választ!

Megnézem, remélem ott van. Gondoltam is rá, hogy érdemes lenne megvesztegetni (az előzővel megcsináltam), mert ha ráköltök 300at, még akkor is bőven visszajön, főleg, ha hosszútávra tervezek :).

Tárgy eldobálás: Aréna előtt 3000aranyam volt, most gyorsan végigvittem, és 12ezernél tartok, úgyhogy el akarok adni mindent amim van, aztán megvenni mindent a vámpírlakhoz. Utána ha lesz pénzem, megveszek mindent azokra a helyekre, amiket "örököltem", majd elkezdek házakat venni :). Ergó: még nincsen tárolóm egyik házamban sem, ezért az Aréna egyik szekrényében tartom a cuccokat, amíg kiderül, hol érdemes eladnom őket :D.

(#8007) Psychonaut válasza icons (#8006) üzenetére


Psychonaut
addikt

Onnan szerintem eltűnnek, szóval a helyedben kivenném őket onnan.

IC-ben tudsz házat venni 2000-ért, aludni + cuccokat tárolni jó az is.

(#8008) teeem válasza Psychonaut (#8007) üzenetére


teeem
aktív tag

Ha meg luxusra vágyik akkor vegye meg a Singkardi kecót mi?:) Vagy húzza le a High Castle modot. :))

(#8009) katt777 válasza icons (#8004) üzenetére


katt777
félisten

Ált. minden ott marad, ahova eldobod, nálam még most is ott lángolnak az elején IC-ben eldobott fáklyák az elf negyed főterén, bő 200 nap után. De még jobb, ha szállásodon teszed el, ill. bármikor hozzáférhetsz bármihez, ha a sárkányod málhájába pakolsz. Nekem már annyi cuccom van ott, hogy 3 mp, amíg betölti, ha tárgyakat akarok cserélni.

Thoronir "Best goods" boltjába menj üzletelni, ill. érdemes a kereskedelmi modot használni. Sokat segíthet szimpi és boltos cuccok használata, pl. bemész a városba, aztán átöltözöl kereskedő cuccba, gatyába, cipőbe, sapkába, felveszel 2 gyűrűt és egy medált ilyen képességekkel, így jobban tudsz gyúrni is rá. Ilyeneket kapsz küldetések során, de készíthetsz is. Akár még varázsolhatsz is magadra kereskedő és kedveltségnövelő spell-eket. Kovácsolásnál is ilyesmit használtam, hogy kevesebb kalapács fogyjon, amíg fel nem mentem mester szintre.

Nekem a bankban van kb. 2M aranyam (hogy meg tudjam nézni, ki kell kapcsolnom az IC modot, mert az frankón felülírja a bank bejáratát :W ), meg zsebben 300k. :DDD Igaz, 44. szinten járok a mostani karakteremmel, és csak a főküldi vége van hátra, no meg Barthlom mod, és esetleg a vámpíros DLC, mert azt kihagytam az elején, de nem tudom, nem vesznek-e ezzel a már megszerzett jópontok.

teeem: Jó oda Battlehorn Castle v. Frostscag Spire, de a kalóz- v. a vámpírtanya is, főleg, hogy ezeken még őrséged is van. De van még egy csomó szép ház- és egyéb mod.

Bekérettem 1.hsz-ba a fordítóoldal linkjét, nem tudom, miért nem tette meg még senki. Amúgy szép forgalmat produkáltatok hirtelen, máskor meg napokig semmi. :DDD

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#8010) katt777 válasza katt777 (#8009) üzenetére


katt777
félisten

Honosítás az 1. hsz-ban!

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#8011) icons válasza katt777 (#8009) üzenetére


icons
addikt

Ez jól hangzik, de azért a házvásárlás mégis csábítóbb.

Van bármilyen magyar oldal, ahol lehet érdemben olvasni a játékról? Pl sárkányok, enchantolás (szép magyar kifejezés), tárgyak készítése, stb. Az oblivionhq nem működik, az uesp-n mindent fent van érthetően, csak az a baj, hogy angol, és amennyit meg akarok érteni belőle, az túl sok a szótárazáshoz.

Én 10ezer környékén járok, de túl sok mindenre szeretnék költeni (3ház felszerelése, varázslatok vétele, stbbstbbb)

(#8012) katt777 válasza icons (#8011) üzenetére


katt777
félisten

Csak a ház nem követ és véd, ill. nem lehet bármikor megidézni. :P
Lopjál, vazze! ;] Vagy melózz, az is jól fizet, vagy ha kirabolod a barlangokat és az útonállókat, v. úton járókat.
Létezik egy 650MB Oblivion használati kézikönyv, de most, hogy így belegondolok, az is angol lehet. Tanul, ill. keress nyelvoktatót vmelyik városban. :P

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#8013) ollie válasza katt777 (#8012) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Ingyenes az a kézikönyv? Ha igen, honnan lehet letölteni?

***

(#8014) katt777 válasza ollie (#8013) üzenetére


katt777
félisten

Tudtommal ingyenes, mert userek készítették, de jó kérdés, fogalmam nincs, honnan szedtem le anno, amikor még volt korlátlan netem (ergo feltölteni sem tudom most). Kasztok, karakterfejlesztés leírása, minden benne van. Ha nincs meg, max. elküldöm UV egy CD-n valamelyikteknek, hogy feltöltsétek. Ezt a fájlt keressétek:

Oblivion.Complete.Strategy.Guide.pdf

Ma lejár a mobilnetem, és nem tudom, mikor lesz keret feltölteni, úgyhogy addig jó Oblizást mindenkinek!

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#8015) katt777 válasza katt777 (#8014) üzenetére


katt777
félisten

Jut eszembe, ma du. megyek egy haverhoz, akinek van irdatlan sávszélességű netje, megkérem, töltsük fel Rapidshare-re, aztán elküldöm a linkjét. Csak szóljatok Jorusnak, hogy mentse le a szerverére, mert feltöltőoldalon 30 nap a határidő, aztán be lehet tenni 1. hsz-ba.

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#8016) katt777 válasza katt777 (#8015) üzenetére


katt777
félisten

Na, tudtam üzenni Jorusnak, de 01.18-a óta nem járt PH-n. Várjátok a linket! :R

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#8017) ollie válasza katt777 (#8014) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Ez az?

***

(#8018) katt777 válasza ollie (#8017) üzenetére


katt777
félisten

Ez a kézikönyv sem rossz, de az "enyém" 373 oldalas használati leírás. Nem a konkrét küldetések, és a játék leírása van benne, hanem hogy miképp érdemes karaktert választani és fejleszteni, no és hogyan, hogyan használjuk optimálisan a képességeinket, milyen trükköket lehet használni. Szóval az, amit a LUSTA játékosoknak meg kellene tapasztalniuk. Én csak akkor használtam, amikor elakadtam valamivel, amikor még újonc voltam Cyrodiil földjén.
A Kézikönyv link, amit küldtél, bent van már 1. hsz-ban? Ha nincs, tetesd be, aztán majd betesszük a másikat "Használati útmutató"-nak.
Mellesleg játék közben könnyebb egy könyvet lapozgatni, mint a netre ugrálni infókért. :DDD

Du. 4 körül megyek a sráchoz, utána keressétek a könyvet.

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#8019) katt777


katt777
félisten

Van egy rossz hírem, meg 1 jó. Pendrive-om bemondta az unalmast, szóval Strategy Guide-ot nem tudtam feltölteni. Viszont: haver megígérte, hogy megpróbálja leszedni, egy másik srácnak meg nálam van a vinyója, ő megpróbálja feltölteni, szóval most még nincs fent, de előbb-utóbb lesz. :R Vagy addig ti is rátaláltok, de még csak torrent-en találtam, leszedhetetlenül (2 seed és egy sem műxik).
Ha valaki meg akarja torolni, a Maxell-t keresse, az gyártotta a pendrive-ot.

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#8020) Psychonaut válasza katt777 (#8019) üzenetére


Psychonaut
addikt

Soha többé Maxell? :U

(#8021) katt777 válasza Psychonaut (#8020) üzenetére


katt777
félisten

Télleg, vazze! :Y De ebből még csak ez az 1 rossz, lemezek és kazetták eddig nem nagyon zavartak be. +1, és listázás lesz! :((

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#8022) icons válasza katt777 (#8012) üzenetére


icons
addikt

:D jó elismerem, leszedem a modot, és aztán uccu neki :).
Lopni szoktam, csak utálom a rohadt zárakat, ez az egyedüli dolog, ami idegesít a játékban... A barlangokba mindig bemegyek, és kirámolom őket, de 13as vagyok, és egyelőre nem adnak túl sokat :(.

Akkor marad az, hogy fordítgatom az angolt, meg póbálgatom...

Hogyan működik a sárkányos mod? Letöltöttem, ezt megcsináltam:
All the Akatosh.nif's and all the .kf's
--->Data\Meshes\SaidenStorm\Creatures\AkatoshMount\
Drake .dds textures
--->Data\Textures\SaidenStorm\Creatures\Akatosh\
Particle .dds textures
--->Data\Textures\SaidenStorm\Particles\ -Fire\ -Frost\ -Shadow\ -Earth\ -Shock\
FlightPlane.nif
--->Data\Meshes\SaidenStorm\Activators\Mounted Flight\

Ezzel meg mi van?
Akatosh Mount By SaidenStorm.esp
--->Data\

Nemtudom hogyan kellene működnie, de egyelőre semmi változást nem látok. :P

(#8023) Psychonaut válasza icons (#8022) üzenetére


Psychonaut
addikt

Itt érdemes körülnézni, nekem mindig jó cuccaim lettek ebből a barlangból.

(#8024) hoffman_


hoffman_
nagyúr

Na mester, itt ki tudsz szúrni valamilyen modot? Mit látsz a képen :D

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#8025) katt777 válasza icons (#8022) üzenetére


katt777
félisten

Mi a bajod a zárakkal? Én kezdő szinten is kinyitottam mindegyiket. Nyitás előtt persze ált. gyorsmentettem. ;] De legalább fejlődik a képzettség, aztán szerzel csontkulcsot, és máris hasta la vista zárak.

Le van írva a .txt-ben, hogy műxik a sárkány. Kiválasztod, melyiket akarod, aztán megidézed. Varázslatoknál: Mount Selection, Command xxx drake. Hogy milyet választasz, attól függ, mivel fogja támadni az ellenségeidet. Ha elpusztul, sem kell aggódni, mert a következő megidézett is bírni fogja a cuccaidat. Van is olyan videóm v. képem fent, amelyiken látni, hogy a döglött sárkány mellett már ott az új. Persze lehet gyógyítani is, ha az ember szívéhez nőtt már. :DDD
Amúgy csak ki kell csomagolni Data mappába, alkönyvtárakkal együtt, aztán bekapcsolni launcherben, vagy OMM-ben.

hoffman_: A megszólításból ítélve tőlem kérdezed. :DDD Vizes és fás ini-modot biztosan, és sztem QTP3-at is. De az tuti, hogy a fényszórás a gagyi original, mert fénypászmák ezrei helyett csak foltokat látok az alsó képen. :P De hogy pontosan is válaszoljak: a képeken Cyrodiil-t látom.

Semmi info-t nem kaptam stratégiai könyvről, remélem, a srác, akinek szóltam, belinkeli majd ide nektek. Jó játékot, lassan net is over.

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#8026) hoffman_ válasza katt777 (#8025) üzenetére


hoffman_
nagyúr

Ki más lenne, Nagy Jó Uram :D

Amúgy egész jól beletrafáltál. QTP ugyan nincs, de fa az jószerivel, meg lehelletnyi víz. És most így ennyi az egész játék durván, mivel nincs időm fejest ugrani az omod-ba. Az akkor napi 5-6 órányi Obmm használatot jelentene, majdnem egy hétig... De nem baj, a feeling néha visszaköszön pár percre, ha elindítom, és legyakom Bruma-t, a többi meg úgy is megvár.
Amúgy most, hogy így belegondolok, lehet, hogy a fényhez is hozzányúltam picit.

Újabban meg kis tanulás és alvás között ez veszi el az időm(ez jó, mert fél órákra is be lehet ülni). Vagy az új CoD-dal irtok. De az egy mocsok csaló játék, pláne online. Igaz, ennek ellenére rohadtul élvezem :D

Meg az Asztalomat buherálom, most tartok ott, hogy OS szinten akarok belenyúlni - hát, nagyon nem megy :DDD

De annyira hiányzik az a nyár, ami 2 éve volt, és még semmivel nem kellett foglalkoznom, még ennyire sem, és fel volt szépen pattintva az Obli, és órákon keresztül csak Tamriel volt, meg Umbra. Annyi emléket adott ez a játék, hogy még a végén elérzékenyülök. :o

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#8027) katt777 válasza hoffman_ (#8026) üzenetére


katt777
félisten

Én sem tudtam eldönteni a fatörzsek alapján, mert lehetett is, meg nem is, falombok megtévesztettek. Az meg lehet Improved Flora is. Az a baj, hogy alap grafikával nagyon keveset láttam a játékot. :D
Én sosem omodoztam, megy minden rendesen.

Desktop könyvtár. :P Én XP-re töltöttem le 3D asztalt, amely egy kocka felületére pakolja le az ablakokat ikonizálás helyett. Jópofa, csak 3D mód kellene neki, 2D-ben kicsit darabos az animáció.

[ Szerkesztve ]

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#8028) hoffman_ válasza katt777 (#8027) üzenetére


hoffman_
nagyúr

Isten ments. Köll a francnak még futó alkalmazás, ami megöli az így sem rakéta rendszert, neeeem. Jó ez így :D

Amúgy kezd kevés lenni a rendszer. Ha moddolok, QTP3 nélkül is megröccen a játék, a proci szerintem kevés neki. Meg lehet, hogy a RAM is. De a proci kezd fogyni, már hónapok óta nem megy 2,8-on szóval 2,6 körül hajtom általában. A vga húz el mindent, jóformán egyedül..

Viszont mostan már keresek valami jóféle Inn-t, meg egy kis Cheap Wine-t, és húzom a lóbőrt. Kellemes Éjcakkát :D

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#8029) katt777 válasza hoffman_ (#8028) üzenetére


katt777
félisten

Semmit nem húz el önmagában a VGA-t, de jó pihenést, én majd valamikor leszek. :R

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#8030) sunyi94


sunyi94
csendes tag

hy, már 2 hónapja nem játszottam az Oblivionnal mer tönkrement a videókarim, és még nem vettem....rakjatok fel képeket légyszíves, mert már hiányom van:D:D Jah,és nem td valaki valamit az Oblivionhq-ról? Lehetne nekik e-mail írni?:D

[ Szerkesztve ]

(#8031) hakos1987


hakos1987
őstag

katt kérésére feltöltöttem a leírást... a részeket total commanderrel lehet összeilleszteni, mindegyik darab szükséges hozzá! folyamatosan ahogy feltöltött, úgy fogom belinkelni a részeket:

1.

2.

[ Szerkesztve ]

Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)

(#8032) hakos1987


hakos1987
őstag

3.

4.

5. (.crc)

[ Szerkesztve ]

Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)

(#8033) e=mc²


e=mc²
őstag

Sziasztok!

Lassan ujra kell telepitenem a rendszert, es azon gondolkozom, hogy vajon telepites nelkul megy-e a jatek? Abszolut nem tudom, mar, hogy hogyan lettek a modok, patchek, addonok feltepeitve (masfel ev utan) es a menteseimet nagyon szeretnem folytatni ugyailyen formaban, mint ahogy most megy.

Tudtok nekem jo hirrel szolgalni? :)

Ambulimax Provider

(#8034) Psychonaut válasza e=mc² (#8033) üzenetére


Psychonaut
addikt

Szerintem nem kell neki új install.
De ha biztosra akarsz menni, akkor kiírod, hogy milyen modokat használtál, mentésedet átrakod a D:-re, vagy pendrivera, és ha nem menne a áték rendszertelepítés után, akkor reinstall, mentés visszamásolása, modok telepítése.

(#8035) sunyi94


sunyi94
csendes tag

Légyszíves segítsetek!A haveromnál szokjuk nyomni az Obliviont, és elakadtunk!A DB-s küldetésekben!Miután kiirtottuk a Sanctruaryt mit kell csinálni?Gray Fox-hoz odamentem mondott valamit, de utána nincs semmi, vagyis még olyan zászló sem jelöli a helyet...lehet hogy bug??Ezért lenne jó ha működne az oblovionhq...... :W

(#8036) Jorus válasza sunyi94 (#8035) üzenetére


Jorus
nagyúr

DB-nek mi köze GF-hez?

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#8037) e=mc² válasza Psychonaut (#8034) üzenetére


e=mc²
őstag

Ezt szeretnem elkerulni, hogy probalgassam, azt, hogy milyen mod meg patch van felteve. Fogalmam sincs mar rola, hogy annak idejet miket tettem fel. Nem hogy milyen sorrendben...

Ambulimax Provider

(#8038) Psychonaut válasza e=mc² (#8037) üzenetére


Psychonaut
addikt

Nos, akkor a valasz: szerintem mukodik install nelkul is, de nem tudom biztosan.

(#8039) sunyi94 válasza Jorus (#8036) üzenetére


sunyi94
csendes tag

Bocs nem GF hanem Black Hand....bocs de már régen játszottam vele, és összekevertem:D:D :W

(#8040) hoffman_


hoffman_
nagyúr

Megint megy Rapidshare?? :Y

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#8041) katt777 válasza e=mc² (#8033) üzenetére


katt777
félisten

C:\ meghajtóról mentsd el user v. mappából az Oblivion könyvtárat (XP/W7-től függően valahol vmelyik Appdata-ban találod), itt tárolja a DLC-ket. Ha D: meghajtón van a játék, hagyhatod ott, v. másold oda, registry-ből vedd ki a Bethesdás Oblivion kulcsokat, ill. ha a balfék módon C:-n van a Doksi könyvtár, onnan is mentsd ki a MyGames-ből az Oblivion könyvtárat. Innentől kezdve az új rendszerbe csak be kell illeszteni a reg-eket, természetesen a játék elérési útját megváltoztatva, ha kell. Amúgy is fut a program (nodvd fix-szel), de regisztrálva a launcher is működni fog, mert anélkül csak telepíteni akar.

Jorus: Nem állította, hogy a kettőnek köze van egymáshoz. :DDD
Légyszí, tedd fel a szerveredre ezt a Strategy Guide-ot, és linkeltesd be 1. hsz-ba, mert rapídsörről törlődik az utolsó letöltés után 30 nappal.

sunyi94: képek 1. hsz-ban, Galéria.

hakos1987: Köszönet! :R Ha már azok elmulasztották, akik kérték.

[ Szerkesztve ]

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#8042) ollie válasza hakos1987 (#8031) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Sajos a rapidshare nem enged nekem letölteni semmit, de azért köszi. :(

***

(#8043) Psychonaut válasza ollie (#8042) üzenetére


Psychonaut
addikt

Nekem sem, egy Megauploadot megköszönnénk. :R

(#8044) katt777 válasza ollie (#8042) üzenetére


katt777
félisten

"Nálam" simán bejön a link, és lehet tölteni.

...

Most meg nem. Csak el kell olvasni, amit kiír: "Túl sok a felhasználó, nincs szabad hozzáférés!"

[ Szerkesztve ]

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#8045) hakos1987 válasza katt777 (#8044) üzenetére


hakos1987
őstag

valóban, csak várni kell, és akkor jó lesz... megauploadon nem tudom hol lehet feltölteni, de ha valaki megmutatja, feltolom oda is

Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)

(#8046) hakos1987


hakos1987
őstag

elvileg felment megauploadra, csak gyanúsan gyorsan (kb 10 mp), ezért most még letöltöm aztán kiderül:
[link]

Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)

(#8047) hakos1987


hakos1987
őstag

jó lett az a link, szóval akkor megauploadról egybe le lehet szedni az egész pdf-et, nem kell darabolni!

Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)

(#8048) katt777 válasza hakos1987 (#8047) üzenetére


katt777
félisten

Köszönet!

[ Szerkesztve ]

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#8049) s4hu|SyD^


s4hu|SyD^
addikt

Sziasztok!

Úgy döntöttem, hogy újra felteszem az Obliviont, mert természetesen a legnagyobb kedvencem.

A kérdésem / kérésem az lenne, hogy milyen modokat érdemes feltenni hozzá?
Átnéztem a cikkeket, nagyját le is szedtem, csak sajnos régebben is volt, hogy 1-2 összeakadt és egyszerűen kifagyott a játék.

Olyanok érdekelnének főleg, amivel lélegzetelállító grafikát tudnék neki adni. :DD

Textúrák, víz, időjárás, ég, fák stb. Gondolom érthető mit szeretnék. :)

Ezeken kívül olyan modokat amikkel életteltelibb lesz a jéték, sok ember, akik csinálnak is valamit. :DDD

Előre is köszönöm!

Ja és alapjáték+minden DLC megvan+magyarítás. Official és unofficial patcheket is leszedtem. :))

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#8050) bacsis


bacsis
Közösségépítő

sziasztok!
Most kezdtem el ezt a játékot, megkésve ám de annál nagyobb izgalommal :)
szóval 2 kérdésem lenne.
az első hogy hogy a francba kell kinyitni magamtól a zárakat? mert valahogy nem éreztem rá, eltöröm a tolvaj kulcsokat csak folyamatosan... amúgy ezel a fallout 3-ban is szívtam, de miután ráéreztem...
a másik, meg hogy feldobtam a magyarosítást, de úgy elkapkodja a szöveget, hogy 1/3-át alig bírom elolvasni.. ezt lehet valahogan orvosolni?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.