- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
JEEMBO #14357 üzenetére
Teljesen igazad van, DVB-box kimenetére köthető monitor kérdése időnként felmerül a topikban vagy a MinDigTV-s topikban is. Gyakorlatilag a topik tárgyát képező eszközökhöz szorosan kapcsolódik.
Míg egy monitoros topikban adott esetben fogalmuk sincs az ottaniaknak az ALi-chipes DVB-T set top boxoknak erről a nem túl ismert képességéről, ami számomra is csak most derült ki. Lássuk be, hogy a felvetésednek köszönhetően.
Monitoros topikba elmehettél volna, esetleg válasz nélkül maradva.
Csak azt tudom javasolni, hogy akit zavar ez a téma (ami lényegében már ki is lett vesézve), nem tudja átugrani sem, azt feltétlenül kérem, hogy keresse meg a moderátort! Ha törlik a hozzászólásomat, többet nem írok ide, nem probléma.
(Volt már olyan, hogy berágtam a Prohardverre, 3 évig nem írtam az egész fórumra, simán megoldható.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép állapot!! Dell Latitude 5495 Ryzen 5 Pro 2500U 16GB RAM 256GB SSD Magyar bill
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Dell Latitude 7320 Detachable Touch 13,3" i5-1140G7 2,6GHz 16GB 256
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- XBOX Series X + dokkoló // SZÁMLA // GARANCIA //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest