Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- sonar: Pi-hole, a reklám blokkoló (Bevezető)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
JEEMBO
üzenetére
Teljesen igazad van, DVB-box kimenetére köthető monitor kérdése időnként felmerül a topikban vagy a MinDigTV-s topikban is. Gyakorlatilag a topik tárgyát képező eszközökhöz szorosan kapcsolódik.
Míg egy monitoros topikban adott esetben fogalmuk sincs az ottaniaknak az ALi-chipes DVB-T set top boxoknak erről a nem túl ismert képességéről, ami számomra is csak most derült ki. Lássuk be, hogy a felvetésednek köszönhetően.
Monitoros topikba elmehettél volna, esetleg válasz nélkül maradva.
Csak azt tudom javasolni, hogy akit zavar ez a téma (ami lényegében már ki is lett vesézve), nem tudja átugrani sem, azt feltétlenül kérem, hogy keresse meg a moderátort! Ha törlik a hozzászólásomat, többet nem írok ide, nem probléma.
(Volt már olyan, hogy berágtam a Prohardverre, 3 évig nem írtam az egész fórumra, simán megoldható.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 11T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
wassermann