- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
-
LOGOUT
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kd
aktív tag
Nem tudom menyire vagytok képben a következő hiba jelenséggel (DJI P 3 A)
A hiba videó felvétel indításkor jelentkezik. A felvétel gomb lenyomását követően a felvétel néhány másodperc elteltével indul el ( jellemzően 10-20, de gyakori a 30 s. is.) A felvétel megkezdése után 10-40 s elteltével meg áll a felvétel számláló,ez követően kb egy perc múlva automatikusan az app ban átvállt az" ikon" mintha én kapcsoltam volna ki a videó felvételt.
Előfordult már az is, hogy amikor meg állt a felvétel számláló( automatikusan leáll a vid. felvétel) Az élő kép is kifagy a kijelzőn. A gép továbbra is irányítható marad, de kb 15-20 s. ig élőképet nem küld a kijelzőre.
sd kártya format,cserélgetés,usb kábel csere,go app reinstal, androidon, és iphone megvolt.A controllert is frissítettem .van valakinek ötlete,hogy mi lehet a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009 ÁRCSÖKKENÉS, amíg a kiszemelt megvan
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Quadro FX 570 eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged