Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darahian
tag
válasz Teréz Atya #31082 üzenetére
Helyzet: szoba drónokból elég. Na jó, ez így nem igaz. Gyakorlatilag rájöttem, hogy nekem egy jófajta teljes propeller-védelemmel ellátott szoba FPV cirkáló kell.
Amolyan "Vagy Impala, vagy semmi" szinten.
Floureon H101 eladás közeli állapotban, Eachine E010 meg megy a gyereknek - ha eljátssza, vagy összetöri, nem fogom megkönnyezni. Ha meg apa-fia programnak kell, annak tökéletes lesz. Amit a lakásban ki lehetett hozni belőle, megtanultam. (ja, egy kis Banggood adalék: a +5db akksi a töltővel együtt a mai napig nem érkezett meg, szeptember 09 óta kering valahol Európában...)
Elég az hozzá, hogy így karácsony előtt éppen azon gondolkodtam hogy:
1.) abbahagyom az egész drónosdit a vérbe
2.) belemászok FPV-be könyékig és istentelen összegeket beleölve akár a taknyomon csúszva is kitanulom....ennek most ez a posttal frankón alátettél...
[ Szerkesztve ]
"Sose higgy el feltétlenül mindent, amit az interneten olvasol!" -Abraham Lincoln
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Irodai forgó szék - Kékeszöld Delight (Beliani) Eladó!
- Hecht GG 950 aggregátorok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest