- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz
cyberkind #815 üzenetére
Igaz, ez már a Rise of the Tomb Raider esetén is feltűnt. A kártya lazán vinné maximális grafikán, ha nem lenne a 4K felbontású textúrák miatt kevés neki a 4 GB VRAM. Én pont emiatt nem vettem 970-et - pedig erősen filóztam rajta -, hogy majd gondok lesznek a 3.5 GB miatt később vele. De nem gondoltam volna, hogy ennyire visszaüt. Mert - ahogy kiderült -, ahol kevés a 3.5, ott már a 4 GB sem elég.
Szerintem nem véletlenül lesz 8 GB VRAM az 1080-ason...
De most biztos nem fogok új VGA-t venni, idén legalábbis tuti nem, különben sem szoktam minden generációváltásnál cserélni. Majd talán jövőre, ha minden sikerül, de szívem szerint inkább magát a gépet cserélném már le, lassan négy éves lesz szegényke. Bár megmondom őszintén, hogy még mindig bőven elég a legtöbb játékhoz az i7-3770 és 16 GB RAM, legtöbbször a VGA a szűk keresztmetszet.
Hogy ON is legyek - lassan átmegyünk "Milyen videokártyát vegyek?" topikba
-, mivel idén a DOOM-on kívül másik játék nem fog érdekelni, ha az elszaladgál FullHD-ben maximumhoz közeli beállítások mellett, akkor egyelőre nem érdekel a gépfejlesztés.
(#816) Pala: Tudom, és addig igazából nem is nagyon izgat, amíg csak pár beállítást kell visszavenni a grafikából. A Tomb Raider esetén sincs sok különbség látványban a maximális és az egyel kisebb textúrák között. A gondok majd akkor fognak kezdődni, ha el sem fognak indulni az új játékok pár éves hardvereken. Amíg csak pár vizuális extráról kell lemondani, nem különösebben érdekel a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LEGO klub
- Motoros topic
- One mobilszolgáltatások
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Napelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest