Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Habugi

addikt

Nagyon nagy baj van.., nem bírom abbahagyni a játékot.. :O

Ha jól tudom még 3-4pálya van hátra a kampányból.., eddig cirka 15-16órát tettem bele, +nem kevés AFK (Steam timer..). Kész teljesen.., Doom 1-2 mai köntösben, pörgős mint az állat, qrva jók a zenék, nincs semmi sablonos sztorivonal videokkal, játék közben derül ki a sztori, zéró bullshit az egész, 9/10.. :C

Legnehezebb elérhető fokozaton tolom, van még amit efölött unlockolni lehet és van NewGamePlus is, átvihető suit/fegyver/runa fejlesztésekkel. Jah hamár.., a fegyverek pasztmek, anyúúúúúú.. :))

Nem tudom az elmúlt pár évben mikor volt szerencsém olyan FPS-hez ahol ennyire rendben lettek volna a fegyverek. Óriási hentelések vannak, van hogy szétcsapnak mint floki a lábtörlőt.
    Sokszor olyan pörgős a single mint anno egy-egy UT'99 & Q3 DM FFA multi. Nyolc dög, nyolc felől, folyamatosan kitérni, fegyvert váltani, igazi reflextorna..

Nem is tudom játszottam-e valaha ennyire jó remakkel.., abszólút nem marta meg a játékot a manapság divatos agyf@sz, (a főhős nem szerett bele egy démonba sem ;] ), nincs szerelmi bánata se félvér zabigyereke akit elraboltak a gonosz tudósok tanulmányozni.., nincs emó zenés érzelmi megvezető videó/animáció extravaganza se semmi ilyesmi.

Egy valami van, BÜNTI!!

THIS IS DOOOOOOOOOOM! :C

Új hozzászólás Aktív témák