Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mana86
tag
válasz
kadarcsaba77
üzenetére
Hali!
Láttam, hogy már sikerült megoldani a problémát, de engedd meg, hogy leírjam az én megoldásom is.
Ugyan ezt a configot használom én is. Nem kell hozzá minidlna -t telepíteni. 2 opció van.
1. Egyszerűbb, stabilabb (bár nem túl igényes)
NAS-on az alábbi szolgáltatásoknak kell futni.
UPnP AV Server (filmek lejátszásához)
NFS Service (én úgy vettem észre, enélkül nem játssza le a feliratokat)
Management > Application Management > Multimedia Services menüpontban Multimedia Shares Settings -ben hozzáadni azokat a mappákat ahonnan le szeretnél játszani filmeket.
TV-n Smart Share -ben Eszközök -nél meg fog jelenni a NAS (ha nem, akkor frissíts rá) és ki tudod tallózni a filmeket.2. Szép és igényes megoldás (bár nem mindig teljesen stabil)
A fenti beállítások után telepíted a NAS-ra a Plex softwaret, amit AddOn-ként hozzá tudsz adni. Ehhez regisztrálsz egy felhasználót, bekonfigurálod a mappákat majd eljátszol vele, hogy az összes borítót és metaadatot letöltse. Ha ez kész, jöhet a folytatás.
TV-re letöltöd az XPlay app-ot (vagy ennek alternatíváit) ami alapból egy 30 napos demo lesz és ezzel jeleníted meg a Plex által rendezett filmeket.Én személy szerint a második módszert használom mert egy csomó hasznos funkciója van, továbbá igényes a megjelenése. Ehhez feltétel, hogy legyen internet hozzáférés mert XPlay valamiért kinyúl a netre, még nem néztem utána miért. Gondolom accountot ellenőriz mert csak akkor működik, ha a TV-n be vagy jelentkezve az LG fiókba. Egyébként ha lejárna a 30 nap és reseteled a TV-t, újraindul a demo XPlay.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bittorrent topik
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Autós topik
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Battlefield 6
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Diablo IV
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független új akku!
- ADATA Legend 710 512GB PCIe Gen3 X4 M2 NVMe / Beszámítás OK!
- Kioxia XG8 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - 7000-5800 MBs - Eladó
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest