Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mana86
tag
válasz
kadarcsaba77
üzenetére
Hali!
Láttam, hogy már sikerült megoldani a problémát, de engedd meg, hogy leírjam az én megoldásom is.
Ugyan ezt a configot használom én is. Nem kell hozzá minidlna -t telepíteni. 2 opció van.
1. Egyszerűbb, stabilabb (bár nem túl igényes)
NAS-on az alábbi szolgáltatásoknak kell futni.
UPnP AV Server (filmek lejátszásához)
NFS Service (én úgy vettem észre, enélkül nem játssza le a feliratokat)
Management > Application Management > Multimedia Services menüpontban Multimedia Shares Settings -ben hozzáadni azokat a mappákat ahonnan le szeretnél játszani filmeket.
TV-n Smart Share -ben Eszközök -nél meg fog jelenni a NAS (ha nem, akkor frissíts rá) és ki tudod tallózni a filmeket.2. Szép és igényes megoldás (bár nem mindig teljesen stabil)
A fenti beállítások után telepíted a NAS-ra a Plex softwaret, amit AddOn-ként hozzá tudsz adni. Ehhez regisztrálsz egy felhasználót, bekonfigurálod a mappákat majd eljátszol vele, hogy az összes borítót és metaadatot letöltse. Ha ez kész, jöhet a folytatás.
TV-re letöltöd az XPlay app-ot (vagy ennek alternatíváit) ami alapból egy 30 napos demo lesz és ezzel jeleníted meg a Plex által rendezett filmeket.Én személy szerint a második módszert használom mert egy csomó hasznos funkciója van, továbbá igényes a megjelenése. Ehhez feltétel, hogy legyen internet hozzáférés mert XPlay valamiért kinyúl a netre, még nem néztem utána miért. Gondolom accountot ellenőriz mert csak akkor működik, ha a TV-n be vagy jelentkezve az LG fiókba. Egyébként ha lejárna a 30 nap és reseteled a TV-t, újraindul a demo XPlay.

Új hozzászólás Aktív témák
- MSI MPG 271QRX QD-OLED 360Hz 1440p Gamer Monitor Garanciás 2027.12.03-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xbox Series X // Számla // Garancia //
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest