Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát, lehet, hogy itt a vég: [minden villog, nincs elérés.]
És hát az utolsó mentsvár:
negyed órára hűtőbe vele!Semmi jelét nem adta előzetesen, egy restart után szimplán mehalt.
Vagy legalábbis tetszhalott állapotra tette magát.
Remélem, hogy tényleg csak hőszenzor hiba.
Ha nem, hát végülis megérte megvenni annak idején használtan, most nézem, hogy kb 9 évvel ezelőtt. -
balu1977
senior tag
Valaki még nem próbálkozott meg esetleg a házat meghagyva például egy mini pc beépítéssel?
-
balu1977
senior tag
Nektek mennyivel tölt a transmission? Nekem max kb 5megával.
-
kiraly965
csendes tag
Sziasztok! Egy DNS-320-as nasom van esetleg tudna valaki minidlna linket dobni?
Böngésztem sokat de csak halott linkeket találtam a neten. -
naja0905
csendes tag
Üdv
új vagyok a fórumban, de nem új az informatikában
Egy ideje már használom a NAS 320L szerveremet és Transmissiont is
Most viszont belefutottam egy nem várt hibába.
Hibás torrent file-t töltöttem a Transmission programba.
Innentől nem kapcsolódott a szerverhez.
Letöröltem a Transmission programot és újra installáltam.
A hiba nem oldódott meg !
Korábban ez működött, de most tanácstalan vagyok.
Ha tudnál rajtam segíteni megköszönném !
üdvözlettel naja54
0905naja@gmail.com
06205974465 -
szeemee
csendes tag
Tavaly év végén 7 éves korában nálam is bedobta a kulcsot. B1-es verzió, ezeken nem lehet firmware-t frissíteni. Le volt lassulva, ezért valahonnan rátettem az első, egy kisebb verziószámú firmware-t (1.02 helyett 1.00), na onnastól kezdve hol ment, hol nem. A napokban újra előszedtem, most úgy látom, a tápja kezdhetett el hülyéskedni. Mivel az utód megvan, max mentésre használnám valahol (harmadik-negyedik példánynak). Ha valakinek még van ilyen és működik, annak ajánlom ezt a figyelmébe: Alt-f -> https://sourceforge.net/projects/alt-f/
Kipróbáltam, működik, a source list átállítása után normálisan beállítható és használható. Kezelőfelülete elég minimál, de mindent be lehet rajta állítani és ezen a hardveren támogatja az smb2-őt is, sőt elvileg 6TB-ot kezel! -
Bence_
tag
Hihetetlen, hogy van akinél megy. Nekem évekkel ezelőtt leépült, egy idő után már csak ftp kapcsolaton lehetett elérni.
-
Muszakishop
csendes tag
A mostani 1TB-os HDD-t le szeretném cserélni 4TB-osra. Van lehetőség, hogy egy az egyben mindent átmásoljak NAS-on belül ?
-
aldebaran
addikt
válasz
Muszakishop
üzenetére
Hány hdd van a nas-ban? a p2p az a volume_1 alatt van, vagy hol?
-
Muszakishop
csendes tag
Elakadtam a konfigurálásban.
Van két shared mappám a Volume_1 és a P2P.
A tv-n viszont csak a Volume_1 látszik (illetve az ez alatt lévő összes mappa) kivéve a p2p pedig az lenne a legfontosabb.
Az upnp av setting-nél is csak a volume_1 állitható be.Van valakinek ötlete?
-
cellpeti
nagyúr
nem hiszem, pedig én is most szereztem be ilyen NAS-t
-
Parokesz G
csendes tag
Valaki olvassa még ezt a fórumot?
-
Parokesz G
csendes tag
-
Digger
senior tag
Adminként belépve a NAS felületre, kötethibát írt.
Elindítottam a helyreállítást. Most azt írja, hogy szinkronizálja a két lemezt egymással.
Ha bezárom a böngészőablakot és leállítom a gépemet, akkor is folyatja a rebuildot? -
impmammuth
csendes tag
Sziasztok! Érdekelhet még valakit egy ilyen (320L) nas? Hőszenzor baja ennek is megvan. (Hűtőszekrény után működik.) Lehet kérni érte valamennyit? Mennyit?
-
posan.adam
csendes tag
A NAS-on létrehozom a felhasználót (pl. media), jelszóval, írási/olvasási jogokkal, majd a szerveren megadom, hogy a csatolásokat ezzel a felhasználóval (media) hozza létre, de nem teszi. Mint ahogy feljebb írtam, se csoportházirendben, se logon script formában nem hajlandó tenni a dolgát, csak ha a kliensgépen manuálisan adom meg a csatolást.
-
aldebaran
addikt
válasz
posan.adam
üzenetére
Windows serveren állítod be a jogosultságokat? A NAS-ban beállítod a jogosultságokat?
-
aldebaran
addikt
válasz
posan.adam
üzenetére
Ez milyen operációs rendszer?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5600XT / RTX 5060 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Böngésztem sokat de csak halott linkeket találtam a neten.