Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Amúgy mi a terv?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kis Tigris
tag
sziasztok. Ma jött meg a Mini 2-m. Első körben megcsináltam az osztrák vizsgát. Majd regisztrálni akartam a Mydronespace alkalmazásba, de itt tortúra kezdődött, ami sajna nem oldódott meg
A GoodID-t gond nélkül megcsináltam, de mikor a Mydronespace alkalmazásban fiókot akarok csinálni, bekéri az GoodID-t, lefuttatja, dolgozik-gondolkozik, majd bedobja ezt a képernyőt:
1: nem is találhattak adatokat vele, mivel még most akarok fiókot regisztrálni...
2:másik eszközről hogy regisztráltam volna vele, mikor még ID-t is közvetlen előtte csináltam :/
3: nincs is webws felület ahol regisztrációt létre tudnék hozni
Szóval ez fogyatékos
Valami megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 8gb(1660ti,2060 szint) Kérlek olvasd végig a hirdetést
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A GoodID-t gond nélkül megcsináltam, de mikor a Mydronespace alkalmazásban fiókot akarok csinálni, bekéri az GoodID-t, lefuttatja, dolgozik-gondolkozik, majd bedobja ezt a képernyőt: