Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Fecogame: 1 laptop, 1 PC, 2 monitor, 1 hangfal. Hogyan?
- Fecogame: Cég felvásárlás - Volt már benne részetek munkavállalóként?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Mi ezt sok sok éve analog rendszeren, és repcsin próbáltuk, de ott nem igazán volt 3D hatás. Nyilván ott nem is repülsz olyan közel dolgokhoz, mint egy drónnal, meg a kamerák / szemvegek is sokat fejlődtek azóta. Ha megcsinálod, kíváncsi leszek az eredményre

-
Igen, értem, de ehhez szerinbem nem elég jó a 360as kamerák minősége. Egy kicsit fényszegényebb a környezetben lockolt irányba nézésnél annyira zavaró pl az ilyen élelhúzás, vagy nem tudom mi a neve. Na mindegy, legyen jó, és akkor örülök, csak szerintem még mindig nem az igazik sok még a kimpromisszum annak ellenére, hogy sokat fejlődtek.
-
én nagyon szeretem a 360as kamerákat, de egy drónon nem tudom mi értelme. Persze, én is csináltam videót, hogy ráeszkábáltam egy 360as kamerát egy mavic hátára, de kb ennyi volt a project, nekem tovább nem volt érdekes. Persze nem vagyunk egyformák.
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
ja, nem is fotózni szeretnék vele, arra megtartom az M2P-t

-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Nagyon sokáig analogoztam, aztán "mostanában" egy M2P-t szoktam, egy dji goggles v1-el reptetni. Ha ezt a minőséget hozza, én teljesen elégedett vagyok

-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Valamiért az volt a benyomásom, hogy nem szeretik, egy időben rengeteg eladó is volt. De ha nem, annak csak örülök

Köszi az összehasonlítást. Igazból nekem az FPV sokkal szimpibb. Ebből van olyan amihez nem a v2 szemüveg van ugye? Mert arra azt nem ajánlották ha jól emlékszem.
-
Aki próbálta már őket. DJI FPV vagy Avata? De lehet kérdezhetném úgy is, hogy az FPV miért ennyire népszerűtlen?

-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Ott csak a statisztikák miatt volt fiókhoz rendelve, de más értelme nincs szerintem se
-
Nagyon csúnya szegényke ezekkel a bicikli kerekekkel
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
köszi, akkor jól gondoltam
-
Sziasztok,
Mini2-nél elképzelhető, hogy ha nem regisztrálok/jelentkezem be a Go-ba, akkor így a kezdő mód aktív, és ki sem lehet kapcsolni? -
Felpuposodott a phantom2-ben az aksi a legutóbbi repülésnél, és kerestem rá megoldást, de mér nem nagyon vanncsere cella hozzá, így rendeltem ali-rol.
Elég jónak néz ki, hétvégén kiprobálom
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Köszi. Ahogy látom kisebb a pov, így már ki is esett

-
SeniorTilla: azt hiszem veled értekeztem, hogy a dji goggles nem jó, csak a v2. Az integrával van tapasztalatod? Egyre többet látok olyan szemcsit.
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
ja, fogyatékos vagyok, és nem tekertem lejjebb, ahol a teljes képek vannak

Én csak 26 colos monitoron nézem, de már így is látványos a különbség, és nekem sem tetszik, főleg így egymás mellett a kettő nagyon szembetűnő. -
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Mini 4 pro képe olyan, mint a telefonos képek, ahol egy kis méretű szenzor jelét szoftveresen felpimpelik. Belenagyítás nélkül gondolom hasonlóan szép az eredmény, csak belenagyítva látja az ember, hogy nincsenek nagyon részletek.
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
á, értem, köszi, mindenképpen figyelek rá, hogy v2 legyen ezek után
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Szia,
köszi. És ezeken nem lehet állítani a szemtávolságot? debéna.
De köszönöm, akkor valószínű olyat keresek, ami már v2.
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Szia,
Mit jelent az hogy nem látod a képet rendesen? Nem jó a szemtávolság?
Illetve mi a v2? Goggle 2 v2? -
válasz
farkas26
üzenetére
A reddit-en írta egy magát dji supportnak hívott emberke, hogy nem támogatja, és nem is fogja (régebben olvastam, lehet nem pontosak az emlékeim
) De emlékszem arra is, hogy ment a diskurzus, hogy a mini 3-ban olyan air unit van, ami pedig támogat szemüveget. Hátha bele rakják, vagy valaki egy külső frissítéssel bele rakja 
-
A pilóta nélküli légijármű üzemetetéséhez 250 g maximális felszálló tömeg felett kell felelősségbiztosítással rendelkezni.
Szóval nem kell, csak javasolt.
Itt amúgy szerintem nem fog kinevetni senki, vagy legalábbis én biztos nem. 99%-ban egy mezőn repülök egy Mavic2-vel, de mivel szeretek nyugiba, így biztosítással, vizsgával, mydronspace-el...
-
válasz
Barnahalo
üzenetére
szia,
nekem volt 1-es, amit a 3asra cseréltem. Én nagyon szeretem, és nem bántam meg. A nehéz balanszolni dolgot nem érzem. Jelenleg egy fold3 van bele tuszkolva össze csukva, sehogy sem tudom a telefonhoz jól beállítani a súlypontot, mégis hibátlanul működik
Szóval én a 3as mellett szavaznék. -
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Hát engem még nem hagyott cserben a dji-os active track sem. Mindig jött utánam rendesen, még ha egy pillanatra bokor is kitakart. De olyan túl sokat sose használtam, lehet ha csak erre szeretnél hagyatkozni, akkor nehezebb a kérdés.
-
válasz
forceberg
üzenetére
ja, persze, az oldalfallal nem tudsz mit csinálni. Én a sorjás rotorokra kaptam fel a feljem. Még a multirotor hőskorában volt ez, hogy a kinából rendelt proppokat sorjázni, és balanszolni kellett

meghallgatnék egyszer egyet. Nekem mavic2 pro-m van és az már néha zavaróan hangos.
Egyszer Nógrád megyében egy kis falu mellett repkedtem az erdő felett, és olyan csendes volt a környék hogy 120 méter magasan (200 valójában
) és úgy 1km-re tőlem simán hallottam a gépet. 
-
-
hát az osd-t elnézve, az is valami arduino alapú cucc lehetett.

-
Online meg tudod kérni, de mire megérkeznek a számok addigra eltelik egy kis idő. (Feldolgozás és postán válaszolnak) UAS nyilvántartással kapsz egy lajstrom számot, majd azzal, és a biztosítással tudod az üzembentartoit is beregisztrálni. Javaslom, hogy a 2000 forint eljárási díjat előre befizetni, és az utalásról a bizonylatot már csatolhatod is a kérelemmel epapirként.
-
Én pl úgy repülök általában egy M2P-vel. Agglomeráció, város mellett, beregisztrálva, mydronespace használatával. De pl szerintem egy Megyeri híd mellett repülés is megfelel a követelményeknek. Lakott területen kívül vagy, kérhetsz rá mydronspace légteret 120 méterre. Nyilván a híd fölé nem szabad repülni, de oldalsó képeket simán lehet csinálni
És szerintem 1000 ilyen érdekes téma van, ami befér a legális kategóriába 
-
sziasztok,
tegnap akartam volna repülni, de nem indul ez a DJI Go4 app-om. Kb két hete frissült android 12-re a telefonom. Előtte tuti ment. Másnál is van ilyen probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Háztartási gépek
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Macbook NEO
- Hobby elektronika
- Google Pixel topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- PCIe 5.0/4.0/3.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue Újszerű állapot 100% akku (51 ciklus)
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest