Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grillo
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Hát, sokat kell dokumentációkhoz repülni, sötétebb helyeken is, az 1" szenzor ezért is hoz várhatóan többet nekem, ezekből meg sokszor fotogrammetria lesz, stb. Ahol elférek, ott a Phantom 4 száll.
Egyszer ki kéne próbálni a neo-t, de szinte soha nem lenne szükség az FPV részére, viszont nem kérdés, hogy kevésbé sérülékeny.
-
Grillo
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Finomítsuk úgy, hogy vannak helyek, ahol van, de ott értelmes ember úgysem repül érvényes papírok nélkül.
Kolléga is vette egy 2s-t, hogy vidéken, nyugis helyeken szépen MDS-sel repülget, erre 2 hónapja be sem tud lépni, ha igen, akkor a kijelölés közben száll el neki az egész hóbelebanc. -
Grillo
őstag
Még annyit esetleg tud valaki segíteni, hogy hol kapható a fly-more-combo RC-N3 távval a hobbycity.hu-n kívül? Küldföldi rendelés nem játszik. Mindenhol csak az RC2-t látom.
-
Grillo
őstag
Mit ajánlatok? Az eddig használt Mini 3 Pro helyére keresek új drónt (főleg most, hogy sajnos elveszett). Sokat kell zárt, szűkebb helyeken is repülnöm (fotogrammetria), sőt, ez az elsődleges cél, persze emellett kontentkreálás és bizonyos területek légifotózása is feladat. A 3 Pro kamerájával nem vagyok teljesen elégedett, főleg a Phantom 4 pro mellett, ebben szeretnék mindenképp feljebb lépni. Kontroller most az RC-N1, tehát kijelző nélküli, nem is vagyok biztos benne, hogy kell-e a beépített, ha nagyobb képernyő kell, a 10" tabletet szoktam rádugni.
Először Air 3s-t terveztem beszerezni, de most, hogy kijött a Mini 5 Pro, nem kicsit meginogtam. A beltéri repülések miatt a mérete mindenképpen előny, az 1"-os érzékelő megoldja elvileg a kép és fényerő gondokat. Üzemidőben nekem jó a 30 perc körüli tudás. Ráadásul ahogy nézem, a 3pro akksik jók az 5 pro-ba is, és emiatt lehet nem is kellene a flymorecombo, hanem csak a sima RC-N3+drón, ezzel is lejönne vagy 150 ezer forint.
Mi a véleményetek?
-
Grillo
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Meg a kis csavarhúzó. Anélkül szopó, bár azzal is.
-
Grillo
őstag
-
Grillo
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Épp ezért írtam, hogy vannak az RCnek előnyei, bár az elmúlt 5-6 évben ilyennel problémával nem találkoztam (Spark, Phantom 4, Mini 3 Pro). Az is tény, hogy minőségi kábeleket használok.
-
Grillo
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Azért szerintem ez túlzás. Én a Phantomot és a Minit is jórészt egy 10 colos S6 tablettel használom. Nem kérdés, hogy az RC-nek vannak előnyei, de messze nem alkalmatlan más a munkára.
-
Grillo
őstag
válasz
jozsi252
üzenetére
Phantomból nagyon jó lenne egy frissített széria. Még az sem zavarna, ha az optika meg a váz is maradna a 4 pro v2, csak az occusincet frissítenék be a mostani szabványra, mert olyan jelet szed össze, és indul el bármerre, amit a Mini 3 Pro nem, és nem tudom használni, mert átmegy öngyilkosba.
-
Grillo
őstag
válasz
Masterboy84
üzenetére
Akkor éred el az anyagokat.
-
Grillo
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
A Mini 3 Pro tudja.
-
Grillo
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Sajnos a Mini 3 Pro is hasonló, pedig nagyon fasza kis gép, meg nekem az épületbelsők miatt nem is jó nagyobb sokszor, de amennyivel kényelmetlenebb cipelni a Phantomot, annyival jobb a képanyag vele. Csak nem fér be mindenhova, meg ezek a kontentgyáros extrák sokszor jól jönnek.
-
Grillo
őstag
[ITT] beregisztrálsz, ingyenesen eléred a tanfolyam oktatóanyagát, próbatesztekkel. Aztán ha akarod, elmehetsz vizsgázni pénzért, vagy megcsinálod az osztrák hatóságét online angolul vagy németül, meg talán valaki múltkor linkelt másik EU országot is, ahol szintén lehet angolul. És akkor az A1/A3 megvan.
-
Grillo
őstag
Én nem akarlak felelősségre vonni, meg semmi ilyen, csak tényleg úgy gondolom, hogy érdemes egy alap tudás, és gyakorlat ahhoz, hogy az ember kimondhassa azt, hogy felelősséggel próbál repülni (még ha papírok nélkül is). A KTI honlapján elérhető tananyag nem nagy, de az A1/A3-ra felkészít, és képbe is kerülsz az alapokkal kapcsolatban. Ezután meg mindenkinek a saját felelőssége, hogy mit tart be, és hol repül.
-
Grillo
őstag
Bár a drón nem jogszabályokkal megy, hanem akkuval, de ha repkedni akarsz, és nem csak a saját bekerített telkeden (ami szintén illegális engedélyek nélkül, de legalább kis eséllyel zavarsz másokat, meg veszik észre), akkor azért érdemes lenne legalább az alap jogszabályi környezettel képben lenni. Nem azért, mert mindenképpen meg fognak büntetni, hanem mert a szabályok egy része pont azért van, hogy a fogalmatlan kezdőknek legyen azért egy keretrendszer.
-
Grillo
őstag
Srácok, járt úgy más is, hogy Android 14-es tableten (Samsung Tab S7 FE) nem működik sem a DJI Fly, sem a GO? Letöltöttem mindkettőből a legfrissebbet többször is, töröltem a cache-t, az összes adatot, de a Fly befagy miután beadom a bejelentkezési adatokat, és feldobja, hogy milyen recomended zónákat akar megmutatni, háttrében látom a nyitóképet is halványan, de semmit nem lehet ezután tenni, a GO meg egyszerűen bezár, szintén a bejelentkezés utáni részen. Minden hozzáférést, engedélyt megadtam mindkettőnek.
-
Grillo
őstag
Én szerintem a Sparkban sincs oldalt érzékelő, úgy rémlik épp emiatt tudtam szűk helyen is repülni vele (épületbelsők fotózása), mert oldalazva tudtam a bekapcsolt érzékelők mellett is közelmenni falakhoz, aztán utána befordulni irányban. Minim soha nem volt, azzal nincs tapasztalatom.
-
Grillo
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Igen, ez nagyon fontos. Találtunk egy Mini 3 Pro-t tavaly erdőben, az utolsó videó alapján fának vezette a pilóta, és lezuhant. Egyéb képek szerint távolkeleti a tulaj. DJI forumon beszéltem adminnal, megadtam az elérhetőségem meg a gyári számot, elvileg ők ez alapján a regisztrált fiók tulajának ezt megküldték, de azóta sem keresett senki. A drón működik, kis karcokkal megúszta a bazi nagy esést. De sajnos 5 alkalom után letiltott, le kéne az egykori tulajnak a reget, akkor tudnám kötni a sajátomhoz, vagy küldenie címet, és akkor tudnám neki utánvéttel elküldeni. Így fent van a polcon, DJI többet nem tesz.
Ha megsérül a céges drón, akkor majd szétkapom, meg így lett egy plusz akksi (a nagyobból), meg egy memkártya. De tényleg szívesen visszaadnám, ha keresne, de ez így eléggé zsákutca (mondjuk a céges policy is érthető persze). -
Grillo
őstag
Az RTHt mindig állítjamagának, ha be van kapcsolva. Azt meg te állítod, hogy milyen magasra emelkedjen, mielőtt elindul. De azt is lehet állítani, hogy mindig magának beazonosítsa a helyet felszállás előtt, vagy használjon egy általad kijelölt fix helyet (pl. mindig ugyan ott repülsz).
A többit nem tudom. -
Grillo
őstag
válasz
qpakcovboy
üzenetére
A honlapról leszedett apk-val nekem megy gond nélkül, S10e, 12-es androiddal.
-
Grillo
őstag
válasz
majestic
üzenetére
Szerintem az az épület része, így nem hiszem, hogy légtérnek számít.
Én repültem úgy kormányépület szomszédjában kivitelezés alatt lévő épület pinceszintjén, hogy egyeztettem a KR dróndiszpécserével, és ezzel neki sem volt baja, annak ellenére, hogy ugye a rendszerükön látszott a P4. Ja és nem volt még födém a pincén. -
Grillo
őstag
válasz
üzenetére
Ez így van, de ha lehet a kockázatot csökkenteni, akkor miért ne?
Kicsit elragadtattam magam persze, soha nem vertem le semmit, és jó eséllyel nem is fogok. Nekem is jó tapasztalataim vannak az érdeklődőkkel, pedig elég sok készenlétis volt eddig közöttük
És nem kérdés, hogy ha megyünk kirándulni, én is elviszem a Sparkot, és lövök pár képet a csapatról. De ezt itt ugye nem erről szólt. -
Grillo
őstag
válasz
üzenetére
Igen, de épp Ausztriában volt sokfelé kiírva, hogy magyar, ne lopj. És nem tudom, mióta nem laksz itthon, de itt sok helyen ki lehetne rakni most is. Sajnos.
És ha nyitva lenne az ajtóm (kapum nyitva van kb mindig), akkor sem szreteném, ha felettem repkedne bárki. Mert nem akarom, hogy esetleg a gyerekeimre vagy rám essen bármi.
Kolléganő fiára esett úgy drón, hogy borfesztiválon okosba megoldották a drónos felvételeket, csak valamit elkottázott a srác. Nyár, rövid ruha, a vállába vágott a rotor, ha 30 fokkal máshogy érkezik, akkor az a szeme lett volna.
Ha lehet, ne repkedjünk tömeg, emberek felett.És még az jutott eszembe, hogy Ausztriában valóban repülhetsz plusz engedélyek nélkül. A Minivel. De a kérdező Mavic 2-jéhez ott is A2 kell.
-
Grillo
őstag
válasz
majestic
üzenetére
Bocs, de szerintem a helyzet az, hogy előre tudod, hogy amit csinálni akarsz egyrészt szabályellenes és büntethető, másrészt meg az együttélés íratlan szabályaival sem kompatibilis. Nem arról beszélünk, hogy egy Tello méretű játékot szeretnél reptetni a teraszodon, hanem hogy 100 méterekre akarsz repülni otthonról egy sürün belakott környezetből egy majd 1 kilós géppel.
És esetleg azért írtál ide, hogy a többi drónos majd megnyugtat, hogy nyugodtan csináld.szunya1: nézd, gratulálok a jogaidhoz, de Magyarországon meg nincs jogod erre. Sajnos vagy nem. És tudod, ha addig mennék, hogy leverek egy drónt, akkor vállalom, hogy kifizetem, ha kárt okoztam. De vállalja a reptető is a felelősséget és a jogi következményeit, ha biztosítás, jogosítvány nélkül, szabályokat megszegve repül sűrűn lakott környezetben. Ugye a példában nem én hívom ki a rendőröket.
Nem ment át a lényeg, biztosan rosszul foglamaztam. Nem az a baj, ha egy túlszabályozott jogi környezetben kicsit rugalmasan kezeljük az írást, hanem az, hogy a szigorítás előtt sem volt igazán etikus/ajánlott/biztonságos egy ilyen helyen repülni. Legalábbis szerintem.
Én elfogadom, hogy nem éretetek egyet a véleményemmel, a saját tapasztalataim alapján én nem repülnék a leírtak szerint. Ahogy Geresics is írta, kis sétával talán elérhető az a terület, ahonnan nyugodtan felszállhat. Akkor is, ha a papír alapján oda is A2 jogsi meg légtér kellene. De minimális a kockázat és a zavarás. -
Grillo
őstag
válasz
majestic
üzenetére
Szerintem tök mindegy hol laksz, és mekkora bunkók a szomszédok. Ilyen környezetben nem repülünk, mert nem. Ha valamit a tetőn akarsz megnézni, az ok. De ha csak az a lényege, hogy fotleből drónozz, akkor gondold át, kell-e ez neked.
Egyszer legyen nagyobb a szél, legyen valami műszaki probléma, repüljön neki egy galamb a gépnek, ráesel valakire, valami értékesre, hatalmas a kockázat.
Másrészt én is rohadt ideges lennék, ha valaki itt a szomszédban brümmögtetné a drónt, mert csak harmadszorra sikerül a teraszt eltalálni.Én nem vagyok híve a túlszabályzásnak, meg falun úgyis elnyomja a rotakapa hangja, de szerintem amit elképzeltél, az faszság. Egyszer még ok. De harmadszorra én is ledobnám a faszba a drónt egy labdával vagy partvissal.
-
Grillo
őstag
Én ezt soha nem értettem. 1-2 kilométeren túl egy hobbi drón minek menjen bárhova. A profi felhasználásnál még ok, de épp a sok hülye esetében kéne legalább kicsi esélyt adni rá, hogy nem fog megölni semmit.
Viszont a szűkebb hatókörben legyen a kapcsolat lehetőleg 100%os. Vagy 101.
-
Grillo
őstag
Szerintem itt azért még nem tart a dolog. Az, hogy egy törvény mellé nem érkezik meg a használatához szükséges rendelet, sajnos nem egyedi dolog, és az sem, hogy akár hónapok eltellnek, mire egyáltalán betarthatóvá válik a jogszabályi környezet.
De nem kérdés, hogy ez nem véleltlen. -
Grillo
őstag
Ezt a Duplitec-es szomorúságot nézte valaki? Hát, azthittem majdnem, de mégsem. Így röviden összefoglalva.
-
Grillo
őstag
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Én csak egy egyszerű régész vagyok...
De tényleg.
-
Grillo
őstag
Szerintem azért nem ennyire szörnyű a helyzet. Ha rendeződik a regisztráció, meg van biztosítás, akkor nem lesz semmivel kockázatosabb repülni légtér nélkül, mint eddig. A kiemelt helyeken eddig is figyeltek, a pusztában nem hiszem, hogy bárki foglalkozni fog ezzel.
De tény, hogy településeken belül nől a kockázat.
Meg ezt a 7 napot nem értem igazából, mert ha hobbibarát lenne a szabályzás, akkor mondhatnánk, hogy azért van, hogy ne tudja senki kisajátítani mondjuk a citadellát. De nem hobbibarát. És még csak a pénzbeszedés sem jó irány, hiszen illetékmentes lett. -
Grillo
őstag
Pontosan mit tud, azt nem tudom. Azt biztosan, hogy a bekapcsolás után látszik. Aztán, hogy egy alkatrészekből összelegózott drón is, vagy csak a gyáriak, azt nem tudom.
Maga terület, amit figyelnek, gondolom a védett épületek környezete, de hogy mekkora körben, azt sem tudom. -
Grillo
őstag
válasz
Statikus
üzenetére
Ott nem vizuális észlelés van, értsd már meg. Van egy megfigyelő központjuk, ahol megfelelő felszereltséggel rendelkeznek ahhoz, hogy a környék légterében lévő drónokat azonosítsák. És nem kell emelkedni, a bekapcsolástól aktív a követés.
Igen, így van hónapok óta, de legálisan jan. 1 óta nem tudok felszállni. -
Grillo
őstag
válasz
Statikus
üzenetére
Én értem, csak nem fekete-fehér semmi. Az egyesület feladata a tagjainak érdekvédelme, igen, de én pl. nem vagyok tag, így én nem azt várom el, hogy ők tegyenek értem, hanem hogy a jogalkotó legyen körültekintő.
Másrészt van tapasztalatom ezen a téren, hidd el, nem reális tőlük a megoldást várni, főleg ebben a helyzetben pláne nem. Mert esélytelenek.Nem, nem kapcsoltam be. Épp azért, mert tudom, hogy ha nem jogszerűen repülök, ott a készenlétis csapat perceken belül (tényleg, tapasztalat). P4 pro. De a Sparkra is ugyan így ugranak. Ahhoz, hogy itt repüljek, kell a védett épületek biztonsági főnökeivel egyeztetnem, minden más, ami kell a jogszabály szerint, plusz a diszpécsernek is be kell szólni felszállás előtt, és után, hogy az azonosító és típus, amit lát, az én vagyok, és ha valaki ezen kívül van a légtérben, az nem én vagyok. Én elhiszem, hogy ezzel a drónosok 99%-nak ezután sem kell szembesülnie, de itt ez eddig is ilyen volt.
-
Grillo
őstag
válasz
Statikus
üzenetére
Bocs, de munka. Csak legálisan megoldható, mert ahol én repülök, ott igen is leszállítanak. És igen, odajön a készenlétis, hogy látta a diszpécser a monitoron, hogy bekapcsoltam a drónt, és felszálltam.
És igen, várok. És nem, nem egy egyesület feladata rászorítani a jogalkotót, hogy működtesse a szabályzását és az előírásait. -
Grillo
őstag
Most néztem a KTI oldalát, hogy továbbra sincs semmi. Ez most több dolgot jelenthet véleményem szerint, vagy annyira bizonytalan a vágrehalytási rendelet szövege, hogy emiatt nem tudnak semmit kirakni, vagy simán még szabin vannak ezen a héten...
-
Grillo
őstag
Mondjuk a KTI oldalával is kezdhetnének valamit. Kellett még céges ügyben fotóznom, bementem inkább szabin tegnap, mert ez így hetekig/hónapokig esélytelen lesz...
-
Grillo
őstag
Nektek a myDS app működik? Bár gondolom nem az én készülékemben van a hiba.

-
Grillo
őstag
Srácok, aki Phantom 4 pro v2-t használ, melyik firmware-rel teszi? Legutolsó, oszt kész?
-
Grillo
őstag
Van egy munkaterület, ahol több évig dolgoznak. Oda van légtere, kb. folyamatosan, majd egy éve.
Mivel vagy magának aktivál légteret, vagy esetleg egy-két embernek még, így pontosan tudja, mennyi a legális esetszám.
Nem a hangulatkeltés a cél, hanem én is nagyon meglepődtem. Én 150-et mondtam.Mondjuk tekintve, hogy tavaly vagy 70 ezer drónt adtak el itthon, annyira nem meglepő.
Talán írtam is korábban, hogy egy hónapja 2-3 hétig a Citadellán dolgoztam. Reggel és este felé, de szép időben napközben is sokan repültek. Volt olyan este, hogy párhuzamosan 2-3 drón volt a szobor körül a levegőben.
Ez már egy sokak számára elérhető hobbi, a kiemelt turisztikai helyeken nem kérdés, hogy a turistákon kívül is sokan repülünk legális légtér nélkül.
És ezen a törvénytervezet alapján nem hiszem, hogy sok változtatás lesz. -
Grillo
őstag
Tegnap beszélgettem egy kollégával, akinek kb. folyamatos légtere van a Duna mellett Bp-en, munka folytán.
Szerintetek havi hány drón repül a légterében tudta nélkül? -
Grillo
őstag
válasz
KillHates
üzenetére
Ezt lehetne úgy kezelni, mint a régészetben a fémkeresőzést. Alapvetően fémkereső használatához 30 nappal korábban kell engedélyt kérni, plusz a terület tulajdonostól hozzájárulást, plusz még vannak dolgok.
Viszont hivatásszerű tevékenységnél csak bejelentés van, pl. katona, rendőr, múzeum. -
Grillo
őstag
válasz
KillHates
üzenetére
Jó, de azért ha elkezdenek mindenféle rendszereket telepíteni, amivel ha más nem, de azonosítható a drón, akkor előbb-utóbb utolérik a feketézőt. Vagyis mindenkit, mert betarthatatlan.
Bár gondolom olyan nem lesz nagy területen, mint ami a budai várban működik, de ott simán felhívtak utólag, hogy akkor hallóhalló, még úgy is, hogy rendezve volt a dolog, és tudtak róla, csak volt közben valami váltás, és nem értek össze az infók.Ettől függetlenül jó lenne használható szabályzás, mert másnak nem lesz értelme.
-
Grillo
őstag
válasz
Geller72
üzenetére
Az északi kerek biztos a Pénzügyminisztérium kivitelezése miatt van. A 2808 a palota kivitelezése miatt.
A citadella furcsa szerintem, hogy nem adtak, mert a várban a Karmelita meg a Sándor-palota miatt még van talán logikája, de a Gellért-hegyen nincs semmi. Ma voltam fent ott pont, egy Mavic repült épp, de el is szállt, ahogy észrevette, hogy ott vagyunk.
-
Grillo
őstag
Aki szokott légteret legálisan használni, mindig a légtér.hu-n keresztül intézitek?
Ha van egy terület, ahol hosszasan akartok repülni, tehát hónapokon keresztül, akkor azt lehet egyben megkérni, vagy havonta kell újat beadni?
Ha van egy foglalt légtér, és én megkérem a tulaját, hogy használhassam, természetesen rendelkezem biztosítással, akkor az mennyire szürkezóna?
Magasság tekintetében mi a maximum?Bocs, de készítenék elő egy céges projektet, és gyakorlatom a fentiekben nincs.
Köszi!
-
Grillo
őstag
Ja, és Sparkhoz kéne propeller (mai szobai reptetés leszállásnál kis koccal ért véget, de csak két prop sérült picit, volt még gyári pót.
Ti hol vásároltok? Igazából nem sürgős, droneshop-ban látok, más ajánlás? -
Grillo
őstag
Régészeti, épületkutatási munkákat (is) fotogrammetriázok, nem mondom, hogy profi szinten, de faszán kiegészíti a dokumentációt, bár épp ilyen esetben sokszor az ortofotó is legalább olyan fontos.
Online tárhely, nézegetővel, mint a sketchfab, csak esetleg ingyen többet használható, van?
-
Grillo
őstag
válasz
tirszin
üzenetére
Én múltkor ellőttem a P4 három akksiját, utána a Sparkkal még kettőt, és még kellett volna.
De a P4hez a 3 szinte mindig elfogy, mondjuk céges melókra.Most viszont szerintem belövök egy Air 2-t is, mert ide ez is elég volna, nem kell a bőrönddel futkozni, és a P4 meg mehet másik kollégához. A hatótáv fontos, de a súly nem, ha nagy szél van, akkor nem repülök max.
-
Grillo
őstag
-
Grillo
őstag
válasz
sityupityu
üzenetére
Bakker, ég és föld.
Mondjuk kicsit rontja az élmény fokát, hogy rögtön utána kézbe kaptam egy P4 Prot, és még ma kell is vele repülni párat.
De nagyobb bajom ne legyen
-
Grillo
őstag
válasz
sityupityu
üzenetére
Na, csak lementem a drónért, úgy tűnik, csak türelmetlen voltam, vagy kellett még egy újraindítás, mert most meg fasza. Holnap tesztelem is.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Gaming notebook topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen TV-t vegyek?
- Elfelejtettem a film címét
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- PlayStation 5
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Volkswagen Lupo 2002-es évjáratú eladó.
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
És nem kérdés, hogy ha megyünk kirándulni, én is elviszem a Sparkot, és lövök pár képet a csapatról. De ezt itt ugye nem erről szólt.