- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Más: vettem még egy Mini 4 pro drónt. Az elsőt többek között a rossz jpg fényképei miatt adtam el. Egy Air 2s-sel vagy Mavic 3-mal összehasonlítva borzasztóak voltak a jpg fényképek. Rázoomolva, de részletesebb képeknél zoom nélkül is, mintha ecsetpacákkal lett volna festve a fénykép. Tettem is fel ide korábban példát. A világos részeknél kiégve a fehérek, a részletek eltűnve, összemosódva. DNG-ből konvertálva rendben volt, de azért egy közel fél millióba kerülő, jelenleg a legújabb, az egekig dicsért dróntól elvárható, hogy normális képeket dobjon ki magából utómunka nélkül is.
Múlt héten vettem egy másikat. Ez már a legújabb firmware-es, a másikat nem akartam frissíteni az 500m vs. 120m miatt. És láss csodát, ez a mini 4pro teljesen más képeket készít, mint az előző. Ezek rendben vannak. Gondolom a FW frissítésekkel jött a rendes minőségű jpg készítés is

Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- NEC MultiSync V421 42" Monitor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest