- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
De az MTOM hiányát nem kérhetik számon rajtam, mint végfelhasználón, hiszen nem a hatóság állípítja meg, nem én mondom meg, hanem a GYÁRTÓ adja meg.
Na most rá van írva egy darab szám, 249 g, hogy ez most mi azt nem mondja senki, lehetne éppen MTOM is, mert nem írja azt sem, hogy nem az.Valamelyik rendőr beleköt, hogy ez több mint 250g, le lehet mérni, az egy tény, meg ha utána vitatom a büntetést, akkor a HATÓSÁG kötelessége bizonyítani, azaz bekérni a DJI-tól, hogy több mint 250g az MTOM. Legalábbis így lenne normális. Erre a DJI majd ad választ, akkor, az első ilyen problémánál. Ott nem fog tudni nem válaszolni..
A drón regisztrációnál úgy tudom kérik a biztosítási kötvény számát, és kiadják ha beírod (legalábbis így tudom, mert drónom még nincs) hogy mini.
Ezek után, hogy kérhetnek rá biztosítást az utcán?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Továbbra is piszok jól néz ki a Crimson Desert
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Arc Raiders
- Linux kezdőknek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Óra topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Trollok komolyan
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Új Razer Blade 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4080 12GB 175W Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman T3 Plus CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA Adata 600W
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs