- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudom, még sha nem jött oda hozzám senki, hogy mit drónozok itt, de azért akarok a lehető legjobban legális lenni, hogy ne legyen ebből gond.
Szerintem ez a helyzet már nem változik, megvolt a nagy drón bumm, aki akart, már vett magának. Most szerintem már jóval kevesebb a belépő drónos, mint pld. tavaly, vagy előtte, inkább csak cserélik az emberek a felszerelést. Ez a szabályozás már sajnos ilyen marad, több, mint 1 éve van érvényben, a negatív visszajelzések ellenére sem tettek semmit az illetékesek a változtatási javaslatok kapcsán. Jelzem, engem nem érdekelne még az se, ha fizetni kell minden repülés előtt esetit, csak lenne értelmes és gyors megoldás rá. Jelképes 1.000 forint / engedély korrekt lenne, de hát nyilván, ez egy álomvilág, miközben rommá rohadt 1200-es zsigával vannak tele az utak, meg munkással teletömött, össze-vissza tört tranzittal hasítanak 120-szal közúton reggelente a népek.
@MaddeNNNN: egyébént ez az emberek fölötti rész nullázza le teljesen a drónos lehetőségeit, mert így például még egy tó felett se nagyon lehet repkedni, mert emberek ott is vannak, mégha külterületen van, akkor is. Egyébként érdekes, hogy az appban nem látszódik, hogy akkor ez most full free terület, vagy nem az. Nem ez lenne az értelme, úgy alapesetben?
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Svájci jellegű bicska eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2060 6GB Rampage SHIVA CM 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest