- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuhur
csendes tag
válasz
forceberg
üzenetére
Igen, elvileg kár pár lépéssel odébb állsz, vagy a távirányító antennáin kicsit változtatsz és a kapcsolatnak vissza kellene állni. Ráadásul az a 126 méter nem távolság ebből a szempontból.
Nekem van egy Insipre1-em amit mástól vettem és annál tapasztaltam, hogy viszonylag hamar automata módban megáll. A másikkal nagy távolságokat is tudok automatán (előre beprogramozott útvonal) repülőzni ezzel a másikkal meg nem. Szerintem annak is valami vevő vagy inkább antenna sérüléses baja lehet, csak aztán nem foglalkoztam vele, mert arra amire használom így is jó.
Öreg madár a tied? Lehet, hogy a sok láb hajtogatástól (persze ennek semmi gyakorlati alapja nincs csak agyalgok) sérült az antenna vagy a kábele?
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Alkoholista nevelde
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- One mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Állandó tisztaság a be quiet! Dark Sweeper tápegységgel
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Grim Dawn
- További aktív témák...
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- PHILIPS FC9333/09 PowerPro Compact porzsák nélküli porszívó
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Eladó okosotthon relék, dimmerek és redőnyvezérlők + SmartThings Hub (Zigbee, Z-Wave, Netatmo)
- Elektronikus tárolómérleg 40 kg-ig, LCD alig használt
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- AKCIÓ! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Apple iPhone Air - Black - 512GB - Újszerű - ALZA Jótállás: 2028.09.28-ig
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest